Aakre Marketing

Skogavegen 18, 6057 Ellingsøy (Ålesund, Møre Og Romsdal)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Velkommen til Aakre Marketing AS

Shine Clubs produkter er basert på den samme "balansefilosofien" som man kan finne innen f.eks; kinesisk-, indiansk-, ajurvedisk- og andre urtebaserte behandlingsformer. Shine Club har ingen medisiner, men produkter for den som ønsker å forebygge og ta bedre vare på sin egen helse. Produktene er unike, og man finner ikke maken hverken i helsekost- eller dagligvareforretninger.

Vis mer Ved å selge produktene direkte til sluttbruker (uten fordyrende mellomledd) får kunden bedre produkter til en bedre pris, og den jevne mann og kvinne har en mulghet til å skaffe seg produktene gratis.

Shine Club, hva er det?

Shine Club er et helnorsk selskap med kontor og lager på Høvik. De produserer og distribuerer egenutviklede helse- og velværeprodukter direkte til sine kunder over hele Skandinavia.

Produktene er i stor grad unike, og ved å distribuere direkte til kundene istedetfor via tradisjonelle kanaler som helsekostforretninger etc., kan de legge mer penger i produktutvikling. Dette har gjort at produktene har en enestående høy kvalitet og virkemåte.

Standardiserte virkestoffer fra økologisk dyrkede urter er basisen for de fleste produktene, og det er lagt stor vekt på at produktene kun skal inneholde naturlige ingredienser. Det benyttes f.eks. ingen mineraloljer i form av; pharafinium liquidum eller vaselin, eller i spaltet form som; trietanolamin, el.l. i hudpleieproduktene.

Aakre Marketing er en frittstående distributør av Shine Clubs produkter, og kan bistå med kompetanse og hjelp til de som ønsker opplysninger utover det som kan fåes på linken til Shine Clubs hjemmesider. Vi kan sende en av våre konsulenter eller katalog hjem til deg, slik at du får fullstending informasjon om produktene.

Aakre Marketing, telefonnummer:

Kontaktperson

Tore Aakre
Daglig leder
tlf:93243356

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

48898543 93243356

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil