Fasadeprodukter Agder

Norges største solskjermingsforhandler
4620 Kristiansand S (KRISTIANSAND, Adger - tidl. Vest-Agder Fylke)

Fasadeprodukter har hatt en jevn vekst siden starten i 1990, og har nå over 70 ansatte. Selskapet er i dag den største norskeide aktøren i bransjen. Vi dekker hele Norge til og har avdelingskontor i nærheten av der du bor.

Historie

Vis mer I 1990 startet Frode Hjellset sitt eget firma, Frode Hjellset AS, det ble forløperen til Fasadeprodukter AS som ble stiftet 1. januar 1995. Fra starten var det 8 ansatte med salg og montering av solskjermingsprodukter i Møre og Romsdal. I 1997 startet Fasadeprodukter med egen produksjon av utvendige persienner. Fra 2002 har Fasadeprodukter hatt egne produksjonslokaler i Årødalen i Molde, der vi i tillegg til utvendige persienner syr egne markiseduker, produserer markiser og screen. Fasadeprodukter har i alle år hatt en god vekst og en sunn økonomi (AAA- kredittrating).

Egen produksjon

Fasadeprodukter har egen fabrikk i Molde. Her drives kontinuerlig produktutvikling, som gjør at vi ligger i forkant av utviklingen, både med hensyn på funksjonalitet og kvalitet. Kontinuerlig sluttkontroll sikrer at kun kvalitetsprodukt når ut til markedet. Gjennom avansert styring av produksjon og forsendelse har vi høy leveringspresisjon ut til båre kunder. Etter som årene har gått er sortimentet utvidet fra kun å levere solskjerming til nå også å kunne tilby garasjeporter, spabad og vedlikeholdsfrie sprosser. Helt nytt i 2014 er satsingen på hagestuer / vinterhager.
Kommer til deg

Våre fagfolk har lang erfaring i å tilpasse våre produkter til kundens behov. Kompliserte oppgaver mottas som utfordringer snarere enn problemer. Vi kommer uforpliktende til deg, tar mål og utarbeider skisser til løsninger. Etter bestilling kan vi montere fagmessig til forhåndsavtalte priser. Vi er raskt på pletten ved service eller reklamasjoner. - See more at: www.markisersolskjerming.no/Om-oss/#sthash.uDLxXqI6.dpuf

Fasadeprodukter Agder, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil