Bergen Maritime Videregående Skole og Bergen Maritime Fagskole

Bergen maritime har simulatorer til bruk i både maritime og offshorerelaterte fag.
Odd Frantzens Plass 6, 5008 Bergen (Vestland)

Bergen maritime videregående tilbyr utdanning i elektrofag (automatisering, elenergi) og teknikk og industriell produksjon (brønnteknikk, industriteknologi,maritime fag). Dette leder til fagbrev som matros, motormann, bore- og brønnoperatør, elektriker. automatiker, serviceelektroniker eller industrimekaniker.

Vis mer Bergen maritime fagskole tilbyr søkere fra hele landet toårig NOKUT-godkjent heltidsutdanning i fagretningene:
- Maritime fag, med fordypninger i nautikk og skipsteknikk
- Petroleumstekniske fag, med fordypninger i boreteknikk og havbunnsinstallasjoner

Fagskoleutdanninger er utdanninger over videregående opplærings nivå, i likhet med høyere utdanning. Skoletiden er fordelt mellom opplæring i klasserom, prosjektarbeid og arbeid i simulator/ laboratorier.
Bergen maritime fagskole (BMF) har som mål å utdanne yrkesutøvere til de maritime – og petroleumstekniske næringer, herunder gi grunnlag for næringenes sertifikater. Dette vil vi oppnå ved å videreføre og styrke skolens posisjon som maritim- og petroleumsteknisk undervisningsinstitusjon både regionalt og nasjonalt.

BMF skal videreutvikles til et attraktivt og konkurransedyktig nasjonalt utdanningstilbud i nært samarbeid med regionale maritime- og petroleumstekniske næringer, herunder også tilstrebe muligheten for videreutdanning på høgskolenivå.

Bergen maritime har også eget kurssenter som tilbyr ulike kurs for yrkesutøvere i elektro, maritim og offshore sektor. Vi tilbyr relevante kurs med høy kvalitet, som til enhver tid tilfredsstiller de siste krav og standarder i bransjen. Kursene kombinerer både teori og praksis i skolens avanserte simulatorpark. I tillegg til våre standardkurs kan vi skreddersy opplegg etter behov.


Bergen Maritime Videregående Skole og Bergen Maritime Fagskole, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

55337500

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil