Bertnes Geo Senter

Steinbutikk og Cafe Mineral
Fenesveien 4-6 Bertnes, 8020 Bodø (Nordland)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

På reise i Nord - Norge - i spenningens land - vil det for de fleste være naturlig med et besøk i Bodø. Stopp en liten stund på Bertnes - 9 km langs Rv 80 før Bodø - og opplev litt av hva naturen selv har skapt av form og farger i stein og mineraler og se hva vi lager av disse materialene. Enhver gjenstand og ethvert smykke er unikt i seg selv da det bare er den ene steinen som har disse spesielle fargene, formene og mønstrene. Helt fra det ene smykket uten innfatning til det eksklusive smykket i en håndarbeidet innfatning.

Vis mer I Steinsmia - verkstedet vårt - lager vi de fleste av de varene vi selger i butikken. Mye av råstoffene henter vi fra fjellene rundt Saltenfjorden som f. eks rosa marmor, svart og hvit granitt og grønn amazonitt, men også stein fra andre steder i Norge og fra utlandet bruker vi i produksjonen. Våre gaveartikler er blitt godt mottatt og benyttes ofte til private og offentlige anledninger, til vennegaver, jubileer og firmagaver, gjerne med inskripsjon.

I dette området nord for Polarsirkelen - i overgangen mellom sjø og fjell, med sterke kontraster i vær og klima - sommer som vinter - der elementene setter sitt markerte preg på menneskene som lever her, har vi prøvd å få frem litt av disse elementenes kontraster i våre produkter. Dette har vi illustrert med bruk av rå tilhugde sider sammen med blankpolerte flater i flere av de litt større produktene. Ta deg tid. Kom inn og se. Ingen entre- eller parkeringsavgift.
Cafe Mineral- vår kafe der vi serverer mat med vekt på Nord-Norske mattradisjoner er også verdt et besøk. Kanskje har vi Saltens beste møsbrømlefse. Alle serveringsrettigheter.

Bertnes Geo Senter, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Bertnes Geo Senter
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

75518303 75518355

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil