Bravida Tromsø

Vi kan Elektro, Rør og Ventilasjon
Strandvegen 144B, 9006 Tromsø (Troms og Finnmark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Vi kan Elektro, Rør og Ventilasjon

Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Bravida er Skandinavias ledende totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for bygg.

Vis mer Elektro

Elektrisiteten må ganske enkelt fungere, og en effektiv strømforsyning trengs i alle typer eiendommer og industrier, ellers stopper alt i vårt moderne samfunn. Samtidig fylles det på med stadig flere systemer og funksjoner som trekker strøm.
Vi tilbyr en samlende kraft som kan håndtere alle typer installasjoner med drift og personsikkerhet i fokus, i både industrier og privatboliger og på kontorer. Vi tilbyr alle elektroinstallasjoner fra ett selskap, med én kontaktperson fra start til levering.

Hos oss får du hjelp til prosjektering, design og installasjon av komplette løsninger for en optimal funksjon og en effektiv energibruk i eiendommer, bygg, boliger og industri.

Feilaktig utførte elektroinstallasjoner kan forårsake unødvendige driftsforstyrrelser, ulykker og skader. Ved å fokusere på analyse og tilby regelmessig service, forebyggende vedlikehold og tidlige tiltak, hjelper vi deg med å forebygge slikt.

Sammen sørger vi for at du får en effektiv energibruk og et anlegg som utnyttes best mulig. Det vinner både du og miljøet på.


Rør

Fagområdet rør omfatter tradisjonelle installasjonstjenester innenfor vann, avløp, energi, varme, kjøling og sprinkleranlegg.
Bravida er en ledende leverandør av slike installasjonstjenester. Vi har den nødvendige erfaringen og kompetansen for å løse oppgaver for tungindustri og prosessindustri. Vi tar oss av alt fra små serviceoppdrag til store entrepriser, og leverer optimale kvalitetsløsninger for boliger, kontorer og offentlige lokaler.

Bravida har løsningene for morgendagens behov både for kontor, bolig og offentlige bygninger.Ventilasjon

I takt med at energien står for en stadig større del av de totale eiendomskostnadene, øker kravene til energieffektive ventilasjons- og klimaanlegg. Vil du ha hjelp til å ta et helhetsgrep på disse områdene?
Vi utvikler fleksible systemer for varme og kjøling for en lang rekke ulike kundegrupper med skiftende behov. Med en løsning fra oss vet du at du får et godt inneklima og et system som er tilpasset akkurat dine lokaler. Dessuten vet du at du kan få service og vedlikehold fra en leverandør som har et helhetsgrep og som kan dine lokaler inn og ut.

Effektiv ventilasjon gir riktig klima uten å trekke unødvendig mye energi. Det betyr blant annet at det er riktig balanse mellom fraluft og tilluft. Vi har stor erfaring med å bygge alle typer systemer for luftbehandling. Vi tilbyr behovstilpassede ventilasjonsløsninger og all teknikk som gjelder luftbehandling, luftkondisjonering og klimatisering. Resultatet er en behagelig og riktig temperert luft.

Bravida Tromsø, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

77618031 77618032 77619217

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.