Sol Drift & Vedlikehold (Sdv)

Velkommen til å ta kontakt!
Veverbakken 71, 1536 Moss (Viken)

Vi er noen unge menn som startet med en gressklipper og rake i nabolaget i en svært ung alder. Men med tiden vokste vi i både alder og kunskap, Dette førte også til flere kunder og mer å gjøre. derfor fikk vi muligheten til å utføre større jobber og fikk bredere arbeids område. Så nå utfører vi alt inne anleggsgartner og

Vis mer vaktmerster arbeid. Det skal sies at vi bygde oss mest opp på trefelling

så en stor del av våre tjenester går enda ut på dette. Vis du ønsker og vite mer om oss så vil du finne masse her, Men enda mer om du lar oss ta jobben din, Da får du god kvalitet og noen som utfører arbeidet med godt humør 24/7.
Dagelig vedlikehold av bygg og eiendom. følge rutine planer holde brannutstyr i orden og på rett plass, rengjøre uteområde, skifte defekte utebelysnnger og beplantinger, holde området rent for søppel parkerete utstyr uten skilt og markere p-plasser. mange andre tjenester er også med men alt opp til byggets behov:

Anleggsgatner arbeid
så ny plen eller legge ferdig plen, renovere plen.

Leggestener i alle former vi kan gjøre grunnarbeid.

Renovasjon/oppbygging blomsterbed, plante blomster trær og planter i alle former. og mange andre tjenester ute i din hage. Stenleggning

Sekjsonsfelling ve dog klatre i treet og ta det i biter nedover, først alle kvister også stammen i partier. Rotfelling som er den klasiske felle metoden med høyest efektivitet og høyest risiko rask enkel men farlig for uprofesjonelle. dette er måtene vi feller trær på, vi bruker også mange andre måte men de går for det meste under det samme. Vi tar ned alle trær selv de du trodde var umulig. Trepleie er også noe vi utfører mye av, beskjæring av fruktrær, topping av trær og depatering av døde grener og deler av stammer som er døde, slik at ikke resten av treet dør. Mange andre type behandling av trær utføres også

utleie av flishugger, minigraver, og minilaster
vi leier ut 4 forskjellige maskiner som passer for alle som ønsker og utføres små jobber rundt sitt eget hus nabolag eller sameieflishugger med hydraulisk innmating som tar opp til 20cm tykke grener, som er lett og håndtere siden det er en tilhenger montert maskin som alle med vanlig bil sertifikat har lov til og dra.

Minilaster som har 4x4 og drar seg opp de mest urolige stedene med løfte kapasitet på 700kg, med en vekt på 750kg.

Minigraver på 1.5 tonn perfekt til små jobber som legge stener følte stener og grave ut mindre områder.

Minidumper med en dumper kasse som kan laste 1000kg og med en liten størellse er den smidig og kommer seg til de fleste d´steder på din tomt, alt kan leveres hos deg eller hentes med en leid Maskinhenger av oss.

Stubbefressing
har dere felt mange trær tidliger og nå ønsker dere og fjeren disse stubbene som stikker opp på plene vi fresser bort de minste stubbene på de aller trangeste plassene med spesialmaskiner, og de største stubbene ved andre store stubbefrese maskiner alt til sitt bruk.


Drenering og Graving


Grave inn vann og kloak, drenere rundt hus, hytter eller garasje. Eller utgravning av tomere, innkjøring, grøfter, veier, eller noe annet, alt av grave arbeid utføres. Transport av masse som sten og jord. Utføres også under sammeleverandør.

Sol Drift & Vedlikehold (Sdv), telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Sol Drift & Vedlikehold (Sdv)
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.