Fotograf Eva Rose Furmyr

Velkommen til Fotograf Eva Rose Furmyr
Rambergveien 31, 3115 Tønsberg (Vestfold og Telemark)

Det lå muligens i kortene at jeg skulle bli fotograf. Far og bestefar har begge jobbet som bryllupsfotografer i alle år! Allerede som 15 åring var jeg i gang med fotografering.

Vis mer Jeg er født i 1978 i Fosnavåg på Sunnmøre og da jeg var 17 år bestemte jeg meg for å flytte sørover fra det glade vestland. Nysgjerrigheten på ”Tigerstaden” ble for stor! Her tok jeg fatt på fotoutdannelse og hadde svennebrev allerede som 19 åring.

Etter dette har jeg blitt engasjert av flere av landets fremste motemagasiner og jeg har jobbet fast hos to veletablerte fotografer i tre år. Så fant jeg ut at markedet og utfordringene var større som selvstendig næringsdrivende, og det har gitt meg et bredt spekter av erfaringer de siste 3 årene.

Jeg har et velutstyrt og moderne studio til fotografering og redigering, og tar mine bilder med et av markedets beste digitale kamera for den beste kvalitet! Jeg jobber også tett med flere drevne stylister. Hvis du som kunde ønsker det tar vi bilder på location, ute som inne. Jeg fokuserer på å fotografere på en kreativ og innovativ måte, men fotograferer like gjerne på klassisk og tradisjonelt vis, hvis det er kundens ønske.

Fotograf Eva Rose Furmyr, telefonnummer:

Kontaktperson

Eva Rose Furmyr
Fotograf
tlf:90981010

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil