Grå Drøm

Undervisning i incest og seksuelle overgrep.
Kjøiaveien 26, 1386 Asker (Viken)

Grå drøm

Grå drøm tilbyr undervisning for voksne som jobber med barn, ungdom og voksne som er eller kan være utsatt for incest og seksuelle overgrep.

Vis mer Jeg, Tommy, er 42 år og barnevernspedagog av utdanning. Jeg har jobbet med barn og unge i over 20år og har lang erfaring og mye kompetanse i å jobbe (spesielt) med ungdom og unge voksne som har blitt utsatt for seksuelle overgrep.

Etter 6 år på UPA (Ungdomspsykiatrisk akuttenhet for psykotiske og suicidale ungdommer på Ullevål sykehus), og over 4 år på Senter mot Incest Oslo, har jeg møtt mange som har fortalt sin historie om overgrep, og sett hvilke konsekvenser det har for den utsatte.


Den kunnskapen og kompetansen jeg selv har fått gir jeg veldig gjerne videre til andre som er klare for å ta det i mot. På grunn av flere henvendelser og ønsker om dette fra ulike institusjoner, startet jeg Grå Drøm.

Jeg underviser på en litt ”annerledes” måte; bruker meg selv, historier og tegninger (anonymt) fra noen av de jeg er så heldig å ha møtt, og utfordrer dere til å tenke, kjenne og dele egne erfaringer ved å jobbe med dette.

Jeg er veldig opptatt av og ikke bruke de "vanlige" virkemidlene som powerpoint med slides der det står en masse tekst. For meg står det narrative høyt med fokus på deltakelse og interaksjon fra de som hører på.

Min personlige visjon er å få andre til å våge og kjenne på egne følelser, og det er starten på reisen.

Jeg har undervist flere ganger på Høgskolen i Oslo til barnevernstudenter og vært på Hugin Barneverntiltak på Gjøvik.

Ta kontakt med meg på:
Tommydobbela@hotmail.com
97 72 96 25

Grå Drøm, telefonnummer:

Kontaktperson

Tommy Aashildrød
tlf:97729625

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

92164779 97729625

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ring ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.