Fotograf Line Loholt

Studio L fotograf Line Loholt Levinsen
Haralds Gate 11, 3256 Larvik (Vestfold og Telemark)

Studio L drives av fotograf Line Loholt Levinsen. Her kan du ta portrett- og reklamebilder. Studioet ligger midt i Larvik sentrum.

Vis mer Studioet ble tidligere drevet av fotograf Erik Skjøldt, men Line overtok virksomheten 1. januar 2008. Hun har også overtatt hans arkiv.

Studio L tar bilder av bryllup, barn, familie og konfirmanter.

1-års fotografering er en klassiker - tradisjon for mange, og til glede for generasjoner. Konfirmasjonsbildet som består, familiebildet til veggen, bilder av kjæledyr, gravidebilder, ditt 1. portrett, søskenbilder, jubileum mm.

Ikke overlat en av de viktigste dagene i deres liv - bryllupet - til tilfeldigheter eller uprofesjonelle når det kommer til fotografering. Det er bildene du sitter igjen med når årene går og minnene skal hentes frem. Vi tar både tradisjonelle og utadisjonelle bilder, med stor variasjon, og vi lager profesjonelle album med stil og personlig vri. Fotograferingen planlegges nøye i forkant, og brudeparet får være med på bildeutvelgelse og godkjenner selv designet før albumet lages. Fornøydgaranti!

Velkommen innom for en uforpliktende prat, og en titt i våre lokaler!

Roller

Følgende roller er tilknyttet Fotograf Line Loholt
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

33182430 90206364 91535201

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil