Healer Bjarne Anstein Ingebretsen

Healing, Reiki-healing, Fjernhealing
Hørtevegen 153, 3810 Gvarv (Midt-Telemark, Vestfold og Telemark - tidl. Sauherad, Telemark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Hei!
Mitt enkeltpersonforetak (organisasjonsnummer 923 216 243) er endelig en realitet, og det som lenge har vært en givende «praksisperiode», for å si det slik, håper jeg at kan utvikles til en jobb, som tillegg til min ordinære jobb.

Vis mer Jeg har siden tenårene opplevd å ha en sterk intuisjon, bl.a. fikk jeg tidlig hint som ledet meg mot min nåværende jobb som bedriftspakkesjåfør i Posten. Men healingevnene kom helt ut av det blå senhøstes 2012. Jeg hadde riktignok interesse for alternative behandlingsformer, og hadde også opplevd å få healing flere år tidligere, i forbindelse med Kranio-Sakral-Terapi. Noe som gjorde meg overbevist om at iallfall kontakthealing kunne ha noe for seg.

Opptakten til at healingevnene åpenbarte seg, var at ei jeg hadde blitt kjent med, hadde både fysiske og psykiske plager. Noe jeg så sterkt ønsket å kunne gjøre noe med. Og det neste jeg fikk høre fra henne, var: «Du har varme hender!»
Det som skjedde videre, er altfor mye til å ta med her. Annet enn at det pløyde grunn for årene framover, både på det private og profesjonelle plan. Kan nevne at før dette skjedde, så hadde jeg vært gjennom flere ulike behandlingsformer i den hensikt å få gjort noe med den ulike beinlengden som gjorde at jeg haltet og lett snublet. Som nevnt, healing og Kranio-Sakral-Terapi. Det var en god start. Men avgjørende var Naprapati og Osteopati. Ikke bare fikk jeg rettet på skjev hofte og funksjonell beinlengdeforskjell, det satte også igang en prosess på et dypere plan, som jeg opplevde som en renselse.
Senere har jeg tatt Reiki-kurs. Reiki 1 og 2 sommeren 15, og Reiki 3 våren -18.

Jeg tilbyr healing hovedsaklig ved at jeg reiser hjem til folk og gir healing. Jeg kan også jobbe hjemmefra og gi fjernhealing. Det kan ha like stor effekt som vanlig kontakthealing, og er et alternativ når det ikke passer at jeg møter opp hjemme hos klienten. Jeg kan aldri garantere resultat (og det er noe jeg heller ikke har lov til å si at jeg kan), og derfor gir jeg, om ønskelig, en gratis konsultasjonstime. Da kommer jeg hjem til klienten for en samtale, og om ønskelig 10-15 minutter healing. Resultatet av konsultasjonen/healingen vil gi både meg og klienten en god pekepinn på om behandlingstime(r) er verdt å satse på videre. Jeg er fleksibel på tiden, gir både halve og hele behandlingstimer. Timeprisen er 400 kroner. Og 200 kroner for halvtimesbehandlinger.
Om ønskelig kan jeg ta med en behandlingsbenk, som ellers står i et behandlingsrom hos en frisør på Ulefoss. Hun klipper hjemme hos seg selv, og synes det er fint at hennes kunder også kan få tilbud om healing/velværebehandling.

Healer Bjarne Anstein Ingebretsen, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Healer Bjarne Anstein Ingebretsen
(klikk på en person for å se mer informasjon)

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 10:00 – 17:00
  • Tir 10:00 – 17:00
  • Ons 10:00 – 17:00
  • Tor 10:00 – 17:00
  • Fre 10:00 – 15:00
  • Lør 10:00 – 13:00
  • Søn Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.