Jobzone Lillestrøm

Jobzone ble grunnlagt i 2002 og er i dag det største norskeide bemanningsselskapet.
Tærudgata 5, 2004 Lillestrøm (Viken)

Jobzone ble grunnlagt i 2002 og er i dag det største norskeide bemanningsselskapet. Jobzone er landsdekkende og har over 40 lokalkontorer med totalt 140 medarbeidere. I 2011 bisto Jobzone over 1.900 kunder med ca. 7.000 medarbeidere.

Vis mer Selskapet har hatt betydelig vekst siden starten, og omsetningen i 2011 var på 932 millioner kroner. Jobzone har stort fokus på arbeidsgiverrollen og arbeider under visjonen om at kundene foretrekker det bemanningsselskapet som er mest attraktivt for jobbsøkere og vikarer.

Jobzone ble grunnlagt av Tom Rune Graarud og Øyvind Henriksen. De to er nå styremedlemmer i Jobzone As. Thor Ørbeck-Nilssen er styreleder. Tom Rune Graarud er adm. direktør. I 2006 etablerte Jobzone seg i Sverige.

Jobzone Holding består av Jobzone As, Jobzone Ab, HR-huset, Podium, Insider (deleierskap) og Necon (deleierskap). Konsernet har samlet sett bred kompetanse på personal, rekruttering, omstilling og service.

Forretningsidé
Jobzone er organisert etter et franchisekonsept hvor lokalkontorene er lokalt eid. Jobzones konsulenter er enten eiere eller partnere. Denne modellen gir motiverte konsulenter med eierskap til resultatene. Som aktør i det lokale næringslivet kan hvert kontor ta raske beslutninger og finne løsninger tilpasset den enkelte bedrift.

Visjonen ”Den beste arbeidsgiver”
Jobzone har en visjon om å være ”den beste arbeidsgiver”. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer og har høy grad av tilgjengelighet i hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent som setter seg inn i arbeidsoppgavene, og som følger opp vikaren med tilbud av aktiviteter av faglig og sosial art utenfor arbeidstid.

Jobzone sponser Norges beste friidrettsutøvere
Jobzone underbygger sin visjon ved å skape begeistring rundt norsk friidrett, med samlinger rundt Bislett Games, Holmenkollstafetten og mange lokale arrangementer. Jobzone er personlig sponsor for Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic som er gode rollemodeller for våre vikarer. I tillegg sponser Jobzone kultur og idrett på lokalplanet over hele landet. I en særstilling står en landsomfattende Veldedighetsaksjon, hvor Jobzone-prisen årlig blir delt ut til over 40 lokale velgjørere.

Jobzone Lillestrøm, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Anita Gerø
Avd.leder/Partner
tlf:64003304
Dag Holen
Partner
tlf:64003303
Thomas Myrskog
Partner
tlf:64003306
Mona Aronsen
Personalkonsulent
tlf:64003305

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

21526400

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil