Vibeke Bast Fritzon

Hjelp med kosthold, trening og vektreduksjon.
Hystadveien 188B, 3209 Sandefjord (Vestfold og Telemark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Jeg jobber full tid i Grete Roede som regionssjef for region Sør. Har holdt mange kurs både lokalt og over internett - og er glad for å ha hjulpet mange til et lettere liv. Roede-metoden er måten å nå din trivselsvekt på, det er lettere å komme helt i mål sammen med andre! Har gjennom mine 13 år som kursleder lært mye og fått relevant utdanning innen kost, ernæring og kursvirksomhet. Jeg er gift, har en gutt på 16 og jenter på 14 og 4 år. Lever et aktivt liv med jobb, hus/hjem og oppfølging av barna på skole og fritidsakiviteter. Liker å trene selv om ikke tiden alltid strekker til, men prioriterer turer ute i frisk luft så ofte jeg kan! Jeg tilbyr også Roede for 1 og Roede for 2 for deg eller dere som ønsker mer personlig og tettere oppfølging. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon om dette.
Mine interesser er: Gå tur i skog og mark. Fjellet om høsten og på ski om vinteren. Lese bøker, lage god mat, trene, være sammen med familie og venner.
Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Hold deg til måltidene, og kos deg med god mat selv om du skal ned i vekt. Vær nøye! Beveg deg mer enn du vanligvis gjør - og etabler trimvaner som du trives med og som varer. Tenk: "Er det verdt det..." når du står overfor et valg hvor du vet at du bør velge det du ikke egentlig vil....
Mine trimtips: Få en eller flere trimvenner - avtal faste gåturer hver uke. Bruk stegteller - det har iallfall gitt meg ny motivasjon! Planlegg uken og følg planen. Tenk deg om hver gang du tar bilen for en liten tur - er det mulig å gå eller sykle istedet?

Vibeke Bast Fritzon, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Vibeke Bast Fritzon
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

33451850 93068196

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil