Andxor

Totalleverandør av energieffektiviseringstjenester
Kjellstadveien 5, 3402 Lier (Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

andXor AS er en totalleverandør av løsninger for automasjon og SD-anlegg, med fokus på å tilby riktig automasjonsløsning for styring av tekniske anlegg. Med dette mener vi at våre leveranser skal strekke seg ut over komponenter, funksjoner og systemer som virker hver for seg. Våre leveranser skal bestå av helhetlige løsninger hvor samspill mellom tekniske systemer og energieffektivisering er i fokus.

Vis mer Vi samordner styring av ventilasjonsanlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg, lys, automatikk for snøsmelting, lastkontroll/maksimalvokter, romkontroll, alarmer osv, og utnytter samspillet mellom anleggene til å effektivisere og optimalisere energibruken i bygg.

Vårt SD-anlegg sikrer interaksjon og integrasjon med tekniske systemer levert av oss, så vel som andre. Systemet er web basert, noe som gjør det tilgjengelig uavhengig av hvor man befinner seg, så lenge man har tilgang til internett.

Vi leverer nye anlegg, rehabiliterer og oppgraderer eksisterende anlegg og utfører automatikkservice. Ved behov utarbeider vi gjerne kundetilpassede service og funksjons-avtaler for å sikre at våre kunders behov og ønsker blir ivaretatt.

På bakgrunn av vår bransjeerfaring og solide kompetanse kan vi i tillegg til å tilby automasjon og SD-anlegg, tilby spesialrådgivning i forbindelse med:

Innkjøp og anskaffelse av automatikk og SD-anlegg
Prosjektgjennomføring og ITB-rollen (NS3935:2011)
Uavhengig kontroll i forbindelse med å kvalitetssikre prosjektleveranser og diagnostisere komplekse anlegg som ikke fungerer som forutsatt.
Analysere og optimalisere energibruken i bygg, og foreslå tiltak for å ivareta komfort og samtidig spare energi


Totalleverandør

Som totalleverandør av løsninger for automasjon og SD-anlegg håndterer vi alt ifra salg til prosjektering, avklaring av grensesnitt, utarbeidelse av tavleskjemaer og FDV-dokumentasjon, programmering, tavlebygging, idriftsettelse, feilsøking, opplæring av sluttbruker, overlevering, oppfølgning i garantiperioden og service.

Vi kan håndtere hele jobben som en totalleveranse, alternativt utføre del-leveranser dersom dette er ønskelig.
Erfaring & Leverandører

Våre ansatte har bred bransjeerfaring, og meget høy kompetanse på automatikk og SD-anlegg i forbindelse energieffektivisering, integrasjon av 3-part systemer, EPC-prosjekter, leveranser av nye prosjekter, service og modernisering eldre systemer.

Vi har valgt å standardisere på SD-anlegg av typen Niagara fra Tridium. Årsaken til dette er at systemet er skalerbart, fleksibelt, markedsledende og håndterer alle anerkjente protokoller. Styrken i dette er at sluttkunden blir leverandøruavhengig ved valg av nye automatikkløsninger og det forenkler arbeidet med integrasjon og interaksjon med eksisterende automatikksystemer.

Utover SD-anlegg er vi fabrikk-uavhengig og benytter alltid anerkjente utstyrsleverandører. Dette gir oss muligheten til å velge blant de beste produktene fra samtlige leverandører på markedet, noe som skal sikre at våre kunder får riktige produkt, med riktig kvalitet til riktig pris.

Vi har mye erfaring med modernisering av systemer levert av Johnson Controls, Siemens og Honeywell; herunder SD-anlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg, luftbehandlingssystemer som betjener generell ventilasjon, spesialavtrekk, renrom, operasjonsstuer, spesial-isolater med mer.
Sertifisering

Vi er registrert i elvirksomhetesregisteret hos DSB (Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap) og har tillatelse til å utføre arbeider innen følgende kategorier:

Prosjektering av elektriske anlegg
Bygging og vedlikehold av andres elektriske anlegg

Dette betyr at vi har de nødvendige godkjenninger for å kunne bygge om elektro- og automatikktavler, samt å utføre arbeider i forbindelse å trekke kabler og tilkoble komponenter. En slik godkjenning vil med andre ord bety at våre kunder ikke behøver å kontrahere elektrikker, og kan trygt overlate hele jobben til oss vel viten om at den vil bli utført fagmessig og lovlig.

Du finner oss også på : www.facebook.com/andXorAS

Andxor, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Andxor AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Styremedlem
Jo Jessen (1967)
Styremedlem

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Andxor AS sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 16 542 000 med et registrert årsresultat på NOK 3 316 000 og et resultat før skatt på NOK 4 261 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 1 059 000 og en gjeld summert til 6 591 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Andxor AS er også tilgjengelig for 2018 / 2017 / 2016 / 2015.
Resultatregnskap20192018201720162015
Driftsinntekter (omsetning)16 5426 5374 3782 436982
Driftsresultat4 26616653830213
Resultat før skatt4 26115753729210
Årsresultat (overskudd)3 31611740622155
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 16:00
  • Tir 08:00 – 16:00 Stengt
  • Ons 08:00 – 16:00
  • Tor 08:00 – 16:00
  • Fre 08:00 – 16:00
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Ta kontakt ved behov
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.