Klippegalleriets Vipper

Skjønnhets- og velværesalong med tjenester relatert til vipper og bryn.
Kaldnesgaten 10, 3115 Tønsberg (Færder, Vestfold og Telemark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Brynslaminering

1 time eller lenger • kr 500

Brow lamination eller brynslaminering er en type permanent hvor man endrer strukturen på brynshårene for å få de i den retningen man ønsker. Brynene blir laminert, farge og stusset om ønskelig og vil vare i 4-6 uker. Ønsker du bushy brows og oppmerksomheten rettet mot de er dette behandlingen for deg.

Vis mer

Lash lift

1 time • kr 700
Ved et vippeløft blir det gjort en minipermanent på øyevippene. Vippene blir bøyd opp mot øyebrynet, og farget til slutt som gir et mer åpent blikk og det skapes en illusjon av at vippene blir lenger. Løftet varer fra 6-8 uker og krever ingen vedlikeholdsbehandling. Det betyr at en kan f.éks bruke maskara uten å skade vippene. Perfekt på sommeren når en vil bade og kose seg på dagen, men også pynte seg litt ekstra på kvelden. (Farging av vippene er inkludert i prisen)


1 time 30 minutter • kr 850

Singelvipper er for deg som ønsker en naturlig look. Hver vippe blir lagt en til en på dine naturlige, kalt 1:1 metoden. Lengden på vippene blir tilpasset deg og dine ønsker som gjør at man kan lage flere uttrykk. Vippene holder i ca 3-4 uker som betyr at man må tilbake på salongen for påfyll, etter anbefalt 2-4 uker. Absolutt å anbefale da det bevarer ditt naturlige blikk og skjønnhet.

Singelvipper påfyll

1 time eller lenger • Fra kr 400

Denne behandlingen er for deg som har tatt singelvipper og ønsker påfyll.Volumvipper

1 time 30 minutter eller lenger • Fra kr 1 000

Volumvipper er for deg som ønsker en tettere og mer dramatisk look. Disse vippene er lettere og tynnere som gjør at en kan sette 2-10 syntetiske vipper på en naturlig. Vippene blir plukket opp og dannet til en vifte før de blir plassert på vippen som vil lage en naturlig effekt. Vippene holder fra 3-4 uker og anbefales fylles på i salongen fra 2-4 uker. Et utrolig fint alternativ for deg som har få vipper men ønsker eller ønsker mer fylde enn singelvipper.


Volumvipper påfyll

1 time eller lenger • Fra kr 500
Denne behandlingen er for deg som har hatt volumvipper og ønsker påfyll.Hybridvipper

1 time 30 minutter eller lenger • Fra kr 850

Hybridvipper en en spesialtilpasset blanding med både singelvipper og volumvipper for å gi deg den looken du ønsker. Kan også brukes om man ønsker å fylle inn på visse steder eller ønsker mer fylde enn man får av singelvipper, men ikke fult volum. Vippene vil holde fra 3-4 uker og det anbefalt påfyll etter 2-4 uker.


Farging og forming av bryn

30 minutter • kr 250

Nyfarget og formet bryn skaper en ramme til ansiktet. Fargen er på sitt sterkeste i 1-2 dager og vil deretter fade. Fargen holder fra 2-5 uker avhengig av hårtype. Ønsker du en sminket og fresh look uten sminke, da er dette perfekt for deg.Farging av vipper

30 minutter • kr 230

Ved farging av vippene vil blikket åpnes og vippene se fyldigere ut. Dette er fordi det lyse hårene vil bli farget mørke som gjør at de blir mer synlig. Perfekt for deg som ønsker å gå uten maskara med en sminket look.Klippegalleriets Vipper, telefonnummer:

Kontaktperson

Hannah Lee
Daglig leder
mob:95494389

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.