Jaf & Østenstad´S Books

Nettbokhandel for bøker på kurdisk, skjønnlitteratur og faglitteratur, bøker for voksne og barn.
Bjørn Bondes Vei 71, 1253 Oslo, Søndre Nordstrand

Ktebfrosh.com er en døgnåpen, verdensomspennende kurdisk-norsk nettbokhandel som spesialiserer seg på å selge bøker på kurdisk internasjonalt. Vi selger bøker fra seriøse kurdiske forlag som utgir aktuelle og interessante bøker som det er vel verdt å lese.

Vis mer Den pågående økonomiske krisen i Kurdistan gjør det imidlertid vanskelig for dem å overleve. Dersom de kunne nå ut til alle eksil-kurdere med sine bøker, ville det bedre situasjonen. Så langt har de hatt få muligheter til å gjøre dette.

Vårt håp er at vi kan bidra positivt i denne vanskelige situasjonen. Vår bokhandel ble etablert i mars 2016. Vi begynner med å tilby bøker fra de store forlagene i Slemani, som Sardam, Andesha og Gazelnus, og derfra vil vi utvikle oss gradvis. Til slutt vil vi kunne tilby bøker fra alle kurdiske forlag, på sorani, såvel som på kurmanji. Vårt mål er å gi kurdere som lever i utlandet tilgang til alle slags bøker i kurdisk, både skjønnlitteratur og faglitteratur, bøker til barn og bøker til voksne.

Hovedkvarteret vårt er i Norge, men det største varelageret vårt er i Kurdistan. Vi sender bøkene direkte fra Kurdistan fordi dette er raskere og rimeligere enn å sende bøkene først til Norge og deretter fra Norge og ut i verden.

På grunn av våre kostnader må prisene våre dessverre være noe høyere enn i basaren i Kurdistan. Vi anstrenger oss imidlertid for å holde prisene våre så lave som mulig.

Jaf & Østenstad´S Books, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Jaf & Østenstad´S Books
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Inger Birgit Østenstad (1957)
Daglig leder
Inger Birgit Østenstad (1957)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Besøk min nettbutikk! Evt ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.