Villskog Trepleie

Trepleie, trefelling og beskjæring i Oslo, Bærum, Østfold, Asker, Lillestøm, Drammen, Viken.
Bergrådveien 32, 0873 Oslo, Nordre Aker
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Villskog Trepleie består av to fullsertifiserte arborister som utfører alle skalaer av trearbeid. Alt i fra trefelling til planting av nye trær, beskjæring av større trær for sikkerhet, eller for mer utsikt og sol. Vi trimmer også hekk og frukttrær. Ingen forespørsler er for store, eller for små.

Vis mer Vi er et arboristselskap som tilbyr vennlige og profesjonelle tjenester hvor ansatte har høye kvalifikasjoner med mange års erfaring. Vi har tilegnet oss kunnskap fra å jobbe i blant annet Kanada, Storbritannia, Sverige og Tyskland. Vi streber etter å finne de beste løsningene for å gjøre kunden fornøyd, men som også ivaretar treets sunne vekst.

En stor del av arbeidet vårt er å sørge for at trær og store greiner ikke står til fare for sikkerheten rundt bygninger og områder hvor mennesker befinner seg slik som skoler, parker og nabolag. Om en nødsituasjon oppstår og et trearbeid må utføres som følge av for eksempel en storm, så står vi klare til at du kan ringe oss 24 timer i døgnet!

Vi holder til i Oslo, men tar jobboppdrag i andre kommuner og fylker. Vi vil mer enn gjerne komme å gi deg et gratis prisanslag og svare på alle spørsmål du måtte lure på!

Villskog Trepleie, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Liam Khela
Daglig leder
mob:94063883
Seumas Davidson
Daglig leder
mob:48444329

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.