Greta Høiland

DELTAKER I JAKTEN PÅ DEN 6.SANS 2011.(TVNorge) Ring Teletorgnr. 82995473. ( 26 kroner pr min)
Forbergvegen 202, 3803 Bø i Telemark (Midt-Telemark, Vestfold og Telemark - tidl. BØ (TEL.), Telemark)

Jeg er sertifisert utøver av Reconnective Healing og The Reconnection, som jeg har utført ved Dr. Eric Pearls seminar. Dr. Eric Pearl, en kiropraktor som i 1993 fikk tilgang til energien. Mens han behandlet pasientene sine, begynte uventede ting å skje dem. Gjenopprettende healing er en ny dimensjon innen healing. Jeg fungerer som en katalysator for den universelle energien. En behøver ikke tro på det for at det skal virke. Jeg både fjernhealer og tar i mot folk hjemme.

Vis mer Jeg er også et Klarsynt Medium. Det vil si at jeg også kanaliserer eller snakker med de som har gått over på den andre siden. Når det gjelder å "se" så bruker jeg ingen hjelpemidler, men har du et bilde eller en gjenstand, så kan jeg si noe om den personen som er på bilde, eller eier/eide gjenstanden. Jeg ser også på kjærlighet, jobb eventuelt økonomi for deg, i tillegg til fortid og fremtid, hvis du ønsker det. Vil du snakke med meg gjennom Teletopia, kan du ringe: 82995473. ( 26 kroner pr min)


Kontaktperson

Greta Høiland
Adjunkt/ Klarsynt Medium/ Reconnective Healer
tlf:82995473Teletorg

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil