Psykoterapipraksis Nina Høiås

Psykoterapi, psykosyntese, samtale, veiledning, coaching og meditasjon.
Torggata 71, 2413 (Hamar, Innlandet - tidl. Hedmark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Opplever du lav selvtillit, lavt selvbilde eller det å være fastlåst i gamle mønstre? Opplever du ensomhet, angst, depresjon, sorg, eksistensielle eller relasjonsrelaterte problemer?
Har du vært utsatt for overgrep og trenger noen å snakke med?

Vis mer Savner du å finne tilbake til den du innerst inne er - eller lengter du etter å finne indre ro, mer glede eller større overskudd i hverdagen?

Hvis du ønsker å bli tydeligere tilstede i ditt eget liv, leve mer bevisst og helhetlig - da kan terapi hos meg være en god begynnelse for deg.

Mitt navn er Nina Høiås, jeg er 42 år og jobber til daglig som privatpraktiserende psykoterapeut. Jeg har tatt min 4-årige profesjonsutdannelse i psykoterapi ved Norsk Institutt for Psykosyntese og er registrert psykosynteseterapeut MNFP.

Jeg har en videreutdanning i rus/psykiatri fra Høgskolen i Østfold fra 2007/2008. Har jobbet ved Sykehuset Innlandet HF Sanderud siden 2008. I 2011/2012 jobbet jeg som psykoterapeut (psykosyntese) og gruppeterapeut (psykodrama og psykosyntese) ved Vangseter.

Har privat praksis sentralt i Hamar og driver i tillegg en hjemmepraksis i Elverum. Jeg tar ved behov imot klienter i Oslo. Tilbyr også terapitjenester ved bruk av Skype for de som ikke har mulighet for å komme til mine lokaler.

Utgangspunktet for terapien er samtale. Prosessen suppleres gjennom virkemidler som visualisering, meditasjon, drømmearbeid, kroppsbevisstgjøring, symboltolkning, delpersonlighetsarbeid, fritegning m.v.

Jeg har en ikke-dømmende og aksepterende holdning til deg som menneske, og jeg har tro på den terapeutiske relasjon som utgangspunkt for helbredelse av psykiske sår som har oppstått gjennom livet. Jeg er opptatt av at du som menneske er av verdi og betydning, og jeg tror på menneskets evne til å realisere seg selv og sitt potensial.

Underlagt klinisk veiledning gjennom faglig nettverk.

Underlagt taushetsplikt og medlem Norsk Forening for Psykosynteseterapeuter (NFPT), Norsk Forbund for Psykoterapi (NFP) og European Association for Psychotherapy (EAP).

Ingen venteliste.

Pris: 750,- pr.time (varighet 60 min). Studenter, arbeidsledige, trygdede og minstepensjonister: 500,- pr.time.

Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke har refusjonsavtale med det offentlige. Terapien må derfor betales i sin helhet av den enkelte, nav eller andre oppdragsgivere. Du kan ha muligheter for å få dekket kostnader til terapi via helseforsikring.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Velkommen skal du være.

Tlf: 98884622 (man-fre 08-18)
Mail: nina4@live.no
Hjemmeside: www.psykoterapipraksis.com

Besøksadresse:
Hamar Psykoterapisenter, Torggata 71 (3.dje etg), 2317 Hamar.

Postadresse for brev/henvisninger:
Ydalirvegen 20, 2409 Elverum.

Organisasjonsnummer: 911 755 793

Psykoterapipraksis Nina Høiås, telefonnummer:

Kontaktperson

Nina Høiås
Psykoterapeut
tlf:98884622

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

98884622

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil