Takle Musikk og Media

Komponist og arrangør
Kismulvegen 64, 5229 Kalandseidet (Bergen, Vestland)

Vi komponerer og leverer musikk til bruk i blant annet spill, film, reklame, snutter til radio, TV, podcast, YouTube, TikTok, bryllups og konfirmasjonsfilmer mm.
Som kunde kan du bestille et skreddersydd musikkverk til ditt prosjekt, uansett størrelse og bruk. Du står fritt til å bruke musikken hvor og når som helst, uten at du trenger å bekymre deg for opphavsrettigheter. Om musikken skal være enkel og kortfattet eller omfattende og avansert, er opp til deg som kunde. Vi tilpasser oss dine behov.
Foruten om de obligatoriske gitarene, piano og bassgitarer har vi et enormt utvalg av AU-instrumenter fra anerkjente leverandører som er kjent for å legge sjel i å gjenskape realistisk lyd. Vi bruker Apple sitt legendariske Logic Pro X til lydproduksjon, som i tillegg har 1000-vis av innebygde AU-instrumenter, sampler og en sequencer.
Til din private familiefilm kan vi tilby en total pakke hvor du leverer råmaterialet til oss med en beskrivelse om hva du ser for deg, så fikser vi resten. Dette innebærer redigering, klipping og justeringer i Apple sitt anerkjente Final Cut Pro X, før vi legger siste hånd på verket med introer, rulletekster og lower thirds. Til sistnevnte bruker vi Apple Motion 5 som i tillegg til å lage overganger og rulletekster, også kan brukes til animering av 3D effekter. Demo-videoer og bilder blir fortløpende lastet opp til våre nettsider.
Trenger du fotograf og kamerafolk til arrangementet ditt? Vi har samarbeidspartnere med spisskompetanse på disse områdene, som også har konkurransedyktige priser.
Hva venter du på?

Takle Musikk og Media, telefonnummer:

Kontaktperson

Svein Kåre Takle
mob:48123222

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.