Et Grønnere Liv

Et Grønnere Liv as er et samfunnsnyttig vaktmester og hage firma
Oskleiva 3, 1772 Halden (Viken)

Et Grønnere Liv er en non profit bedrift. Alt vi får i overskudd går tilbake til samfunnet.
Et Grønnere Liv skal være en bedrift for alle som har havnet utenfor samfunnet. Vi ønsker å lage en bedrift der alle kan få en ny sjanse selv om man har en annerledes fortid. Vi ser at det er flere grupper i samfunnet i dag som ikke får en reell sjanse, og da tenker jeg spesielt på de som kommer ut av fengsel, rusmisbrukere som ønsker en sjanse, psykisk syke og mennesker med funksjonshemminger som faller mellom to stoler.
Dette er en altfor stor gruppe med få tilbud, og det syns jeg er en stor skam. Dette kan være mennesker med mye ressurser bare de får den riktige veiledningen og motivasjon.

Vis mer
Et Grønne Liv skal være et tilbud der deltagere skal lære seg å tilpasse seg i arbeidslivet. Vi vil tilføre deltageren ny fagkunnskap som vil gi dem en styrket bakgrunn og veien videre ut i arbeidslivet blir kortere.
Et Grønnere Liv skal være et lavterskeltilbud der vi vil skape plass til alle som ønsker en ny mulighet i livet. Det eneste kravet vi stiller fra vår side er at man er motivert for en livstilendring og har motivasjon for til å lære nye ting.
Vi vil jobbe innen for følgene tjenester:
- Vaktmester
- Grunnarbeider
- Grønt arbeider
- Steinlegger
- Trefeller

Det arbeidet vi gjennomfører vil alltid være av høy profesjonalitet da vi alltid har erfarende veiledere ute på arbeidstedet.

Når dere Bruker Et Grønnere Liv vil dere gjøre en samfunnsnyttig tjeneste samtid som dere får en aktør som har høy profesjonalitet til markedets beste pris.

Et Grønnere Liv, telefonnummer:

Kontaktperson

Christian Waglen
Daglig Leder
mob:40500140

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil