Herdis Dyvik

Jeg er Livskonsulent - og hjelper deg til i se dine muligheter og til å utvikle ditt potensiale!
Danielsvika 23, 6907 Florø (Kinn, Vestland)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

INSPIRASJONSKURS PÅ SKRIVING. I tillegg til å være Livskonsulent er jeg *Forfatter - holder på med min sjette bok. Jeg synes det er fint å hjelpe andre som går med skrivekløe til å få kommet i gang.

Vis mer LIVSGLEDEN - hvordan står det til? Har du det så bra som du ønsker? Jeg er overbevist om verdien av å innse at vi er åndelige vesen, - og at for å få kontakt med vår bestemmelse på jord må vi lære å være i stillhet. Jeg underviser i meditasjon, og er opptatt av bønnens betydning, og av å bygge bro mellom religioner og livssyn.

LATTER OG HUMOR - Jeg er pioner i Norge på Latteryoga, og holder kurs for de som vil bli instruktører i denne morsomme yogaformen. Er utdannet på dr. Madan Kataria's Laughter Yoga University, og har bred erfaring med foredrag og kurs innen Latteryoga. Latteryoga er perfekt som en energiinnsprøytning på seminar, kurs, skoler, i arbeidslivet, på alderssentre og i private sammenkomster, - og skaper god stemning fra første smil...

SELVUTVIKLING og TERAPI - Jeg er utdannet Polaritetsterapeut, Aromamassør og Helhetsterapeut, og bruker bl.a. drømmer i mitt arbeid med å hjelpe mennesker. Tankens sterke kraft vektlegges spesielt, og det å se sammenhenger mellom følelser og kropp. Derfor bruker jeg gjerne også dr. Bachs blomsterremedier ved konsultasjoner, siden jeg har hatt så god erfaring med disse gjennom mange år.

VELKOMMEN til å ta kontakt! Jeg har gjerne en sammenleggbar benk med meg i bilen når jeg er ute og reiser. Ellers har jeg kontor/behandlingsrom i Florø. Kan også gi konsultasjoner i Bergen og Arna - på bestilling.
Kontakt meg på tlf. 922 09 189, dyvikherdis@yahoo.no Hilsen Herdis Dyvik, www.herdis.info

Herdis Dyvik, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.