Jimmy Trinh

DJ til utleie for eventer. Velkommen til å ta kontakt!
Gyldenløves Gate 72B, 4614 Kristiansand (Agder)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Jimmy Trinh, kjent som JMXX, er en norsk DJ/produsent fra Skien. Han ble interessert i å lære seg musikkproduksjon, hvor broren hans introduserte ham et DAW-program som heter FL Studio. Da begynte han å eksperimentere litt i programmet, mens han så på tutorials på YouTube.
Før han begynte med å lage musikk, har han drevet med beatboxing. I sommeren 2013 deltok han NM i beatbox når han var bare 14 år gammel, i tillegg var han den yngste konkurrenten som deltok.

Vis mer I 2013 ble han tildelt en publikumspris (verdi av 1000 kr) fra UKM ved å bruke sine beatbox-ferdigheter. Tre år senere ble han tildelt igjen en publikumspris og kom videre til den endelige fasen av UKM, nemlig UKM-festivalen i Trondheim.

Han har over en million streams totalt på Spotify, men en av de mest anerkjente sangene er "Storm", med over 300k streams. Et år senere lanserte han en ny sang kalt "Love of My Life", og har over 200k streams.

Jeg er en allsidig DJ som liker å spille litt allsang, kommersiell musikk og EDM, men tilpasser meg ulike stiler fra klassikere på 60- og helt til 2000-tallet. Alle spillejobbene jeg har hatt, har bare fått gode positive tilbakemeldinger.

Jimmy Trinh, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Jimmy Trinh
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

97975851

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Etter avtale
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.