Billedkunstner, Mari Krokann Berge

GRAFIKER-BILLEDKUNSTNER- Mari Krokann Berge- TRESNITT- METALLGRAFIKK
Kjelsåsveien 145, 0491 Oslo, Nordre Aker

Jeg jobber mest med collager og tresnitt.

Alltid i svart-hvitt og med nyansene som finnes mellom disse ytterpunktene.

¤ I COLLAGENE limes lag på lag med papir. Jeg bygger opp bildene med deler av grafiske blad, og forskjellige papirkvaliteters egen fargetone. Jeg tegner med blyant, kritt og bruker tusj. Utgangspunktet er landskap. Steder jeg har vært - opplevd - og har et forhold til. Jeg ønsker at bildet skal oppleves som et stille rom. Det kan være mørkt - lyst eller grått. Noe kjenner man igjen, noe anes.

¤ TRESNITT har jeg jobbet med siden 1981. Materialet, treets muligheter og begrensninger facinerer og inspirerer. Tre er et levende materiale . Man må forholde seg til vedens retning og hardheten i treet. Man må jobbe enkelt og direkte. I tresnitt skjærer men bort alt som skal være hvitt. Det er som å tegne med lyset. Den hvite flaten er aldri bare hvit, den puster og lever.
I tresnitt har jeg dyr som motiv. Ikke naturalistiske avbildninger, men dyr som sanser. Jeg kan også forenkle dyreformen og jobber i flaten, med dyreformen som ornament, men alltid med referanse til utgangspunktet. Motivene er dyr. Innholdet handler om det enkle. Det å være til, å nære seg, å være alene, å være sammen, å overleve.

¤ METALLGRAFIKK. Jeg jobber med koldnål i kobber. Det er enkelt og direkte. Motivene er landskap- ofte de samme temaene som i collagene.

Billedkunstner, Mari Krokann Berge, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Billedkunstner, Mari Krokann Berge
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

22226717 90844089

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil