Gamme No

Lei av kontoret? Nye utfordringer? Eventyrlysten? Ta det første skrittet mot den STORE drømmen!
Kirkeveien 90D, 0364 Oslo, Frogner

Gamme.no - Ekspedisjoner, Reise & Ekspedisjoner er en INSPIRASJONSSIDE og TURARRANGØR for alle eventyrlystne.

Vis mer Liker du best sofaen, pizzaen, og fjernkontrollen - så kan du bare zappe videre..

Ønsker du derimot å ta et skritt videre mot den STORE DRØMMEN ???

Nettsidene omfatter nyheter om ekspedisjoner, eventyr og spesielle reiseprosjekter, og er en inspirasjonskilde til å la eventyrlysten blomstre.

Så, hva har du tenkt å gjøre med DIN eventyrlige drøm? Tror du virkelig at du vil angre på at du ikke brukte mer tid på kontoret når du blir eldre ?

Kunne du tenke deg å være med på spennende eventyr til en rimelig pris? Kilimanjaro? Elbrus? Trekking i Nepal? Safariguidekurs i Sør-Afrika? Fallskjerm i Florida? Vektløs i Russland?

Har ditt firma en god turidè? Besseggen? Jotunheimen ? Eller helst bare en dag med opplevelse kombinert med et faglig inspirert foredrag? Ta kontakt.

Vi gjør kun utvalgte turer hvor hver og ens personlige opplevelse og oppfølging står i sentrum. Vi gjør dette for moro - ikke for å bli rike. Kun frilans engasjerte, ingen lønnet administrasjon og masse turglede - er slik vi vil ha det.

Gamme.no vil svært gjerne motta tips, nyhet eller artikler fra deg. Vet du om noen som skal på loffen, kebabsafari, megafjell eller jordomseiling har vi lyst til å høre fra deg - og du kan vinne fine premier fra våre samarbeidspartnere!Gamme No, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Gamme No
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil