Skap Endring - Hoslise Hoslisecoaching Lise Thoresen

Ønsker du en endring? Skap endring - HosLise
Storgata 6, 1607 Fredrikstad (Viken)


HosLise kan du skape endring og finne din egen vei dit du vil. Jeg tilbyr tjenester innenfor coaching, endringsarbeid, teamutvikling. Jeg har som fokus at alle har de ressursene de trenger til å lede seg selv og andre slik at det oppstår vekst og utvikling, oppnår resultater og realiserer det som er best for seg.
Som lifecoach og personlig veileder kan jeg bidra til de endringene du ønsker i livet ditt. kanskje har du noen negative tankemønstre du gjerne vil bli av med, eller noen uheldige overbevisninger som hemmer deg i det livet du faktisk ønsker å leve. En bedre selvfølelse til å ta de rette valgene for DEG? Følge drømmene dine? Du har allerede ressursene i deg til å mestre de målene du setter deg - jeg kan hjelpe deg til å finne de ressursene.Som coach vil jeg også kunne hjelpe bedrifter til å se hvilke muligheter og ressurser som finnes innad i virksomheten.

Vis mer

Skap Endring - Hoslise Hoslisecoaching Lise Thoresen, telefonnummer:

Kontaktperson

Lise Thoresen
Coach
tlf:47028079

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt med meg!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.