Kjedeinfo
Super Dekk Service ble startet i Norge i 1998 med 70 medlemsbedrifter tilknyttet kjeden. Vi har for tiden rundt 200 engasjerte og dyktige Super Dekk Service forhandlere i Norge og forventer en økning til rundt 300 SDS verksteder i Norge de nærmeste årene.

Vis mer Mer enn 400 Super Dekk Service forhandlere i Skandinavia
Med mer enn 400 avdelinger totalt i Danmark, Sverige og Norge har kjedens kunder ikke lang vei til nærmeste SDS forhandler.

Formål med kjeden Super Dekk Service
Formålet og målsettingen til kjeden er å kunne tilby bileiere i hele Skandinavia dekk, felger og batterier av høy kvalitet til meget fordelaktige priser.
Kjedens verksteder drives av dyktige fagfolk som ønsker å tilby sine kunder en hyggelig og profesjonell rådgivning og service.

Tabeller og regelverk
Regelverket for dekk og felger er omfattende, og vi har derfor prøvd å hente ut de viktigste reglene du som bileier må forholde deg til. Det er mange ting man skal ta hensyn til når man går til anskaffelse av nye dekk og felger, og vi anbefaler derfor at du kontakter en av de mange fagfolk i Super Dekk Service kjeden for rådføring, de kan hjelpe deg å velge rett dekk og felg i henhold til bil, kjøremønster og føreforholdene der du bor.

Sommerdekk
Minste tillatte mønsterdybde for sommerdekk er 1,6 mm, men merk at våtveis egenskapene blir sterkt redusert med mindre en 3 mm gjenstående mønster i dekkene, NAF anbefaler derfor å skifte når mønsterdybden er minimum 3 mm.

Vinterdekk
I Sør- og Midt Norge kan du kjøre med piggdekk fra 1.november, men fra første mandag etter påske skal piggdekk være byttet ut med sommerdekk. I Nord Norge er det tillat å bruke piggdekk fra 15. oktober men fra 1.mai skal piggdekk være byttet ut med sommerdekk.

Det er viktig å vite at det er du som sjåfør som er pliktig å ha dekk som er tilpasset det føret det kjøres på. Hvis man er utenfor de datoene som tillater bruken av piggdekk og føret tilsier at man må bruke piggdekk/vinterdekk kan og skal man gjøre det.

Piggfrie vinterdekk
Piggfrie dekk kan kjøres hele året, men dette anbefales ikke. Bildekk er utviklet for forskjellige klimatiske forhold, og piggfrie vinterdekk har svært dårlige egenskaper på sommerføre. Bremselengden økes dramatisk, særlig på våt vei, samtidig som vannplaning oppstår ved langt lavere hastighet. På regnvåt sommervei kan piggfrie vinterdekk være direkte livsfarlig!

Endring av original dekk/felg dimensjon
Før det byttes felger og/eller dekkdimensjon må det sjekkes følgende:


Plassforholdene i hjulhuset må være tilstrekkelige slik at dekk og/eller felg ikke kommer i kontakt med kjøretøydetaljer ved fullt styreutslag og/eller maksimal fjæringsbevegelser.
Dekk og felg skal være innenfor hjulbuen.
Rulleomkretsen på dekkene må ikke endres mer enn +/- 5% i forhold til original dimensjon oppgitt i vognkortet
Hastighet og belastningskode skal ikke endres i negativ retning og må derfor være lik eller høyere den koden som er oppgitt i vognkortet
Sporvidden skal ikke endres med mer en 15mm ellers skal det foreligge godkjenning. Dersom man endrer sporvidden med mer enn 15 mm +/-, dvs. at felgens innpress endres med mer enn 7,5 mm pr.felg må det fremlegges dokumentasjon i form av TÜV eller ABE for at sporviddeendringen skal bli godkjent.
Kjøretøysforskriftene
Kjøretøyforskriftenes §13 er det kapittelet som omhandler hjul og dekk, for å sikre at du hele tiden får det sist oppdaterte regelverket har vi valgt å linke til kjøretøyforskriftene §13 om hjul og dekk på Lovdata:Kjøretøyforskriftenes §13

Dekkbetegnelser og tilhørende tabeller
På dekkets side finner man mye informasjon om dekket.
Fabrikat, mønsterdesign, produksjonsdato, "E"-merking, støymerking, DOT-merking, M+S etc. Den viktigste informasjonen er likevel dekkets dimensjonsbetegnelse, belastningskode og hastighetsmerking. Ved hjelp av oversikten og tabellen under, kan du se hvordan disse opplysningene skal tolkes.

Dekk

Super Dekk Service selger dekk fra flere forskjellige dekkfabrikanter for å sikre at vi skal kunne levere dekk til DIN bil!

Vår bredde i utvalget sikrer også at du som kunde skal kunne velge blant alt fra "årets testvinnere" til de noe billigere budget dekk. Uavhengig av pris ønsker vi å levere produkter med god kvalitet.
Ved å trykke på logoene under, vil du kunne se bilder og lese omtaler av dekkene til hver enkelt fabrikant.

PS! For å finne priser på de aktuelle mønstre og dimensjoner, anbefaler vi "Finn produkter til DIN bil" eller "Egendefinerte produktsøk" i kolonnen til høyre.

Besøksadr:
Superdekk
Hillevågsveien 99 B
4016 Stavanger
Tlf:51015134

Dekk Centrum, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Dekk Centrum AS sitt regnskap for 2020 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 961 000 med et registrert årsresultat på NOK 176 000 og et resultat før skatt på NOK 226 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 167 000 og en gjeld summert til 384 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Dekk Centrum AS er også tilgjengelig for 2019 / 2018 / 2017 / 2016.
Resultatregnskap20202019201820172016
Driftsinntekter (omsetning)9618621 2381 2321 217
Driftsresultat226-10533113-170
Resultat før skatt226-10533112-171
Årsresultat (overskudd)176-822482-130
2020
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 10:00 – 17:00
  • Tir 10:00 – 17:00
  • Ons 10:00 – 17:00
  • Tor 10:00 – 17:00 Stengt
  • Fre 10:00 – 17:00
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Øvrige tider etter avtale. Velkommen!
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.