Faceart Mæland

Velkommen til å ta kontakt!
Salhusveien 200, 5107 Salhus (Bergen, Vestland)

Makeup artist/stylist

Interessen og gleden for bransjen ble utviklet fra 2002 til d.d, men er først i nærmeste fremtid at jeg har virkelig satset og har startet et ENK med navnet FACEART. Har siden januar 2021 blitt samarbeidspartner med Miss Pinky frisør og skjønnhetssalong AS i Salhus hvor vi jobber selvstendig og i team.
Er også utdannet intensivspl og vurderer det estetiske faget på sikt med fokus på botox og fillers. I disse dager har jeg fokus på Makup faget og hårstyling, foliestriper, farging av hår samt NanoKeratin og herreklipp. Jeg tar også oppfriskningskurs innenfor makeup faget for å holde meg faglig oppdatert og for å se og lære av andres teknikker innenfor samme bransje. Brudestyling og BEAUTYMAKEUP er selvfølgelig noe som ligger hjertet mitt nært, men har også stor glede for KREATIV og FASHION. Om du som kunde ønsker at jeg kommer til deg, så gjør jeg mer en gjerne det. Har alltid et høyt fokus på hygiene og smittevern, spesielt i disse tider. Av annet har jeg en liten hobby fotograf i meg, så om jeg får tatt noen bilder underveis og av ferdig produkt, blir jeg alltid veldig engasjert og glad! For å se arbeidet mitt hittil, besøk gjerne Instagram siden min @faceart_hair_n_makeup eller gå inn på Miss Pinky frisør og skjønnhetssalong på Facebook.

Faceart Mæland, telefonnummer:

Kontaktperson

Sandra Louise Mæland
Makeup artist/stylist
mob:93425158

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    kunder kan ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.