Hellywood Stene

Forbordslivegen 193, 7510 Skatval (Stjørdal, Trøndelag)

Mange personer, spesielt eldre, har morsomme, interessante og finurlige historier å fortelle fra "gamle dager". Disse historiene står i fare for å gå "i glemmeboken" hvis de ikke blir tatt vare på, og etter vår mening er internett en perfekt måte å ta vare på slike historier. Det finnes også mange gamle interessante og morsomme bilder, postkort, filmklipp og historier som er "godt gjemt" i arkivene til de mange lokale historielagene i Norge. Ved å legge ut materiale fra slike gamle, bortgjemte og til dels "glemte" arkiver ut på internett, gjøres historiene tilgjengelig for svært mange.

Vis mer Tanken bak historier.no er at folk fra hele landet kan gå inn på sin egen kommune og legge inn historisk materiale som forteller litt om hvordan folk levde før i tiden.

Vi håper etter hvert at historier.no skal bli et treffsted for folk flest som liker å lese, høre eller se litt om hvordan folk levde for noen år tilbake.

For å lykkes med dette er vi avhengige av at folk legger inn materiale som de selv har tilgang på...så kan vi sammen lage en side som vi alle kan ha glede og nytte av.

Med hilsen for www.historier.no

Roller

Følgende roller er tilknyttet Hellywood Stene
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Karin Stene (1970)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

74822236

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil