Ragnhild Dekke Dialog

Kognitiv samtaleterapi, veileding og undervisning, helsetjenester knyttet til dette.
Holterveien 1, Drøbak City Inngang E, 1448 Drøbak (FROGN, Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Trenger du eller dere noen å snakke med? Strever du med tretthet, utmattelse, plagsom bekymring og engstelse som tar for mye plass i hverdagen, eller er dere en familie i akutt krise? Kognitiv samtaleterapi kan være en hjelp til å stå i motgang.

I kognitiv terapi deltar du aktivt mot bevisstgjøring og erfaring med at følelser og tanker ikke eier oss, ikke behøver å styre valgene vi tar. En forståelse som kan hjelpe oss å ha det bedre med oss selv og omgivelsene.

Vis mer Hva kan kognitiv terapi hjelpe for?
Behandlingen er helserelatert og følger lov om alternativ behandling. Dette er noen ubehag som kognitiv terapi kan gi reduksjon og lindring for:

● Alvorlig stressymptomer/utbrenthet/utmattelse
● Søvnproblemer
● Uro og bekymring
● Nedstemthet
● Engstelse
● Sinnemestring
● Sorg
● Utfordringer som følge av forskjellige livskriser
● Alvorlig skolefravær (skolevegring)
● Svekket selvfølelse som følge av mobbing og psykiske overgrep
● Vansker pga. særskilte (opplærings)behov
● Fastlåste tankemønstre i parforhold, familien, på arbeidsplassen, eller til egen helse.

Hva er kognitiv terapi?
En lindrende atferdsterapi som retter seg inn mot bevisstgjøring og evaluering av tankeprosesser. Ved å identifisere samspillet mellom tenkning, følelser, kroppslige fornemmelser og handlinger lærer man hvordan en kan bryte selvforsterkende onde tankesirkler som skaper og vedlikeholder psykiske plager.

I hovedsak jobbes det med her- og nå situasjonen. Fortiden trekkes inn i den grad det er nødvendig for å forstå uhensiktsmessige tanker og reaksjoner man har til dagsaktuelle prosesser.

Dekke Dialog tilbyr årsaksbehandling. Det vil si at vi legger vekt på å lindre smerte primært ved å kartlegge, identifisere og behandle årsaken til at plager har oppstått i utgangspunktet. Dette gjør vi ved å stille konkrete og meningsbærende spørsmål knyttet til tenkning og handlinger.

Vi trener på å evaluere (følelses)nyanser når tankesirkler opptrer uhensiktsmessig og gir opplevelser som reduserer din livskvalitet. Denne form for terapi er en sentral veiviser inn i alle lag av bevissthetsfordypelsen.

Du kan lese mer om kognitiv terapi her: dialoggruppen.no/kognitiv-terapi.

Hvem passer kognitiv terapi for?
For deg/dere som føler behov for en endring i livet deres. Du er velkommen som enkeltperson - både voksne og unge, eller familie til lindrende samtaleterapi.

Hvem kan hjelpe deg?
Ragnhild Dekke, kognitiv terapeut og spesialpedagog, har mange års erfaring fra undervisning og veiledning i privat og offentlig sektor. Dette har gitt kompetanse i å støtte og styrke unge og voksne, i tillegg til erfaring med tverrfaglig samarbeid i kommune- og spesialhelsetjeneste og Statped (den statlige spesialpedagogiske tjenesten for kommuner og fylkeskommuner).

Hun har sin grunnutdannelse fra Universitetet i Oslo - bachelor i spesialpedagogikk. Herfra fikk hun sin kunnskap om hjernens utvikling fra barn til voksen. Hun lærte hvilke miljømessige faktorer som hjelper barn og unge til å håndtere egne følelser og behov, og hva som fremmer og hemmer vår motivasjon til læring og endring.

Ragnhild er videreutdannet innen psykisk helsearbeid og rus rettet mot barn, ungdom og unge voksne fra Høgskolen i Østfold. Har fordypning i stressmestring og traumearbeid. Kognitiv utdanning gjennom Dialoggruppens utdanninger. Ragnhild er faglig forankret i teorier om den modning og personlighetsutvikling som foregår på tre nivåer i vår fantastiske hjerne.

Hun har selv opplevd psykiske problemer, og har erfaring med ulike behandlingsmetoder fra terapitrening gjennom utdannelsen sin og som klient.

Ragnhild har praktisert innen lindrende kognitiv atferdsterapi i egen virksomhet siden 2015.

Høres dette ut som noe for deg/dere, og du har spørsmål eller ønsker å bestille time, send en henvendelse til Dekke Dialog ved Ragnhild, e-post: ragnhild.dekke@dialoggruppen.no. Vi svarer innen kort tid. Du kan også ringe oss.

Ragnhild Dekke Dialog, telefonnummer:

Kontaktperson

Ragnhild Dekke
Kognitiv terapeut og spesialpedagog
mob:90526374

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Etter avtale
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.