Vippemor

InLei Lashfiller Sandnes
Vestliveien 2, 4326 Sandnes (Rogaland)

Mitt navn er Karlotte Dragesæt, jeg er 31 år og bor i Sandnes. Jeg er utdannet barne-og ungdomsarbeider og jobber 100% i barnehage, jeg er for tiden hjemme i mammapermisjon og driver med Lashfiller som en hobby. I november 2021 ble jeg sertifisert Lashfiller artist, og jeg utfører vippeløft med farging av vipper. I løpet av 2022 skal jeg ta Brow Bomber kurs, som er brynslaminering.
Jeg selger vippeserum og sminkefjerner i merket InLei.
Ta kontakt om du ønsker å vite mer eller avtale tid.

Vis mer 20% rabatt på behandlinger og produkter ut mars!

Behandlingen er ideel for menn og kvinner i alle aldre.
Det er kliniskt bevist ved forskningsinstitutt i Milano at Lash Filler behandling vil gi deg naturlig 24% tykkere vipper ved gjentatte behandlinger. Grunnet permanenten og fikseringen kan jeg garantere en endring i vippekurve. Dette er ikke ulikt andre merker, men In Lei har komponert blandingen slik at den er mild, effektiv og vil sammen med Filler 3 ikke være ødeleggende for de naturlige vippene. Produktene til In Lei produseres og pakkes i Italia og følger og opprettholder alle krav innenfor det strenge lovverket til EU. Mange av punktene i EU sitt lovverk følger vi også i Norge. Alle produkter har gått igjennom et flertall av tester på både forpakning og innholdsfortegnelse. Noen tester som er utført er blandt annet Challenge test og Irritation test. Det blir brukt stabile produkter med høy kvalitet.

Vippemor, telefonnummer:

Kontaktperson

Karlotte Dragesæt
Kontaktperson
mob:91879701

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Etter avtale
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.