Falkenberg Film og Foto

Fotograf i Oslo som leverer både film og foto. Nå målgruppen din med visuelt fine bilder.
Vøyensvingen 7, 0458 Oslo, Sagene

Helt fra jeg fikk henda på mitt første kamera i en alder av 10 har interessen min vært å se verden gjennom linsa for å skape noe unikt.

Vis mer Jeg ble oppdaget av redaktør Henning Herding, som jeg har fotografert for i nå over 5 år. Her har jeg jobbet som sportsfotograf og utviklet meg både teknisk og komposisjonsmessig til å nå stå for forsiden av magasinene.

Jeg begynte på medier-og kommunikasjon på vgs, der dyktige lærere har gitt meg innsikt i medias rolle i samfunnet. Jeg lærte viktigheten av å analysere mottakeren og hvordan man kommuniserer visuelt til en bestemt målgruppe.

I 2016 stiftet jeg mediebedriften Fullscreen Visuals sammen med to kamerater. Her har jeg fått mengdetrening innen infofilm og reklamefilm for ulike bedrifter og offentlige sektorer. Svært varierte arbeidsgivere lot oss prøve mange ulike virkemidler for å nå frem til målgruppen, og jeg opplever å ha lært mye i denne tiden.

Etter vgs ønsket jeg å utvikle meg videre som filmfotograf ved å jobbe i større crew og bruke samme utstyr som filmbransjen. Jeg går derfor nå Film-og Tv på Westerdals der jeg lærer filmspråket på et helt nytt plan og setter meg inn i filmens historie. Jeg spesialiserer meg i foto der jeg lærer å lyssette for å oppnå ulike stemninger, og hvordan man kan fortelle med kameraet.

Med bedriften min ønsker jeg å formidle avsenders budskap på best mulig måte ved å sette meg inn i deres verdier og ikke minst se på hvem som er mottakeren. Ta en titt på materialet mitt på hjemmesiden og ta gjerne kontakt!

Falkenberg Film og Foto, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Falkenberg Film og Foto
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.