Vindfangeren Løft og Båtservice Sjøsenteret

Husvikholmen, 1443 Drøbak (Frogn, Viken - tidl. Akershus)

Sjøsenterkjeden dekker de fleste behov, og vi er der for å hjelpe! I dag dekker vi strekningen fra svenskegrensa til Lindesnes. En kjede av marinaer som alle har faglig og teknisk standard.
Her treffer du garvede båtfolk med lang fartstid i bransjen både på egen båt og ved egen marina. Det betyr at vi vet hva vi har å tilby.

Vindfangeren Løft og Båtservice Sjøsenteret, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Vindfangeren Løft og Båtservice Sjøsenteret
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Sondre Werner Aavitsland (1994)
Daglig leder
Espen Werner (1967)
Styreleder
Styremedlem

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Vindfangeren Løft og Båtservice Sjøsenteret sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 2 094 000 med et registrert årsresultat på NOK -218 000 og et resultat før skatt på NOK -216 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende -96 000 og en gjeld summert til 479 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Vindfangeren Løft og Båtservice Sjøsenteret er også tilgjengelig for 2018 / 2017 / 2016 / 2015.
Resultatregnskap20192018201720162015
Driftsinntekter (omsetning)2 0942 0541 8701 8041 831
Driftsresultat-21394-1769153
Resultat før skatt-21682-1758144
Årsresultat (overskudd)-21880-17926101
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

92889588

Utvalgte arbeidsområder

båtkontroll, stoffing av seilbåtdrev, kontroll av gass vaier, kystservice, høstopplagsplasser, sommeropplagsplass, frostvæskekontroll, bryggeleierene, helårsplassen, reparasjoner og oppgradering på fritidsbåter, penta, seajet, vinteropplagsplassene, polering, tøm vann og septik, baltic, båtpolerer, autoriserte mekanikere, vedlikehold av båtene, båtmotorservice, autorisert serviceverksted, opplag og vedlikehold, kontroll av gir, vinteropplagsplasser på brygge, bryggeleien, padleutstyr, vinterlagringen, ferskvannstømming, reparasjoner og oppgradering av båter, pussing av båter, sommeropplagsplasser, oppdaterte mekanikere, ferskvanntømming, løpende leieforhold, båthavner, vedlikehold av båten, overbyggpolering, drevservice, båtpuss og klargjøring, gulf, tildekking av båter, brygge med serviceanlegg, kontroll av olje til trimflap, padling, septikk tømming, kranløft til båter, bunnstoffing, vedlikehold av båt, motorbåtlagringen, vedlikehold av båter, autoriserte båtmekanikere, stramming av remmer, vinteropplagsplassen, opplagsplasser på landet, pussing av båt, gjestehavn, opplagsplasser på land, teakvask, motorbåtlagring, sjøsenteret, serviceanlegg ved brygge, johnson, bryggeleiere, bryggeleie, mekanisk verksted, kontroll av batteritilstand, volvo penta, oljebytte, raymarine, stoffing av drev og bakplate, leie bryggeplass, bryggeanlegget, vinterlagring, drivstoff til båter, vinteropplagsplasser på brygger, kontroll av kjølevæskenivå, høstopplagsplass, bryggeannlegg og longside, båtforhandler, kontroll av olje til trimflaps, ledige båtplasser for sesongen, sommeropplagsplasser på brygge, seilbåtsservice, polering av skrog, tildekking av båtene, båtreparasjonen, båtreparasjoner, ledig båtplasser, helårsplasser longside, motorverksted for båtene, motorbåtutstyr, vinteropplagsplasser på bryggen, maritim serviceanlegg, vinteropplagsplasser på bryggene, båtutstyr, rustbeskyttendes spray, seilbåtdrevstoffing, båtstoffing, vinteropplagsplass, vinteropplagsplasser

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil