Milano Pizzeria

Velkommen til Milano Pizzeria på Sartor Senter
Sartorvegen 12, 5353 Straume (Øygarden - tidl. Fjell, Vestland - tidl. Hordaland)

Velkommen til Milano Pizzeria på Sartor Senter!


Restauranten ligger på Sotra 10-12 minutter utenfor Bergen Sentrum.

Vis mer Vi har veldig god service, flinke og hyggelig folk. Og mange sier at vi er en av Bergens beste pizza-restauranter.

Kom innom en tur for pizza, pasta, kebab, burgere, indrefilet, kongereker eller grillmat.

Du finner oss også på : www.facebook.com/Milano-Pizzeria-Sartor-Senter-676545962366737/

Milano Pizzeria, telefonnummer:

Kontaktperson

Jahwar Yousef Haji
tlf:40545361

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Milano Pizzeria sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 4 856 000 med et registrert årsresultat på NOK 87 000 og et resultat før skatt på NOK 87 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 74 000 og en gjeld summert til 1 187 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Milano Pizzeria er også tilgjengelig for 2018 / 2017.
Resultatregnskap201920182017
Driftsinntekter (omsetning)4 8565 0825 022
Driftsresultat101-342334
Resultat før skatt87-345331
Årsresultat (overskudd)87-345250
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

40545361 55012057

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 12:00 – 23:00
  • Tir 12:00 – 23:00
  • Ons 12:00 – 23:00
  • Tor 12:00 – 23:00 Stengt
  • Fre 12:00 – 23:00
  • Lør 12:00 – 23:00
  • Søn 12:00 – 23:00
Ta kontakt ved behov!
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.