Toyota Hønefoss AS, Avdeling Hadeland

Vi er en komplett Toyota-forhandler med 30 topp motiverte medarbeidere.
Garverivegen 3, 2740 Roa (Lunner, Innlandet - tidl. Oppland)


Toyota har feiret over 50 år i Norge. I dag er det ca. 60 Toyota-forhandlere i landet, og av disse er det kun 11 forhandlere som har vært med siden starten i 1964. Vi er stolte over å kunne si at Toyota Hønefoss AS er en av disse.

Vis mer Vi er en komplett Toyota-forhandler med 30 topp motiverte medarbeidere.Vi har byens mest moderne bilskadesenter i samme bygg.

Toyota har vært en av de mest solgte bilmerker på Ringerike, Hole og Jevnaker i flere år, og denne posisjonen akter vi å beholde.

Men vi er ikke bare opptatt av å være markedsledere. For oss vil alltid kunden være i fokus, og kundetilfredshet er vårt største satsningsområde ved siden av kvalitet hele veien. Vi er stolte over å være blandt "toppsjiktet" i konkurransen om Kundetilfredshetsprisen for de mest fornøyde kundene, uansett bransje. Denne prisen har vi oppnådd flere ganger etter år 2000, noe som gjør oss stolte og ydmyke. De siste årene har flere bruktbilundersøkelser slått fast at Toyota har de mest feilfrie bilene, og dette kommer deg som kunde til gode. En av Toyotas grunnfilosofier er respekt for mennesker. Dette gjelder både kunder og ansatte. Vi legger stor vekt på å ha dyktige medarbeidere som med hånden på hjertet kan si at de er stolte over å få lov å jobbe med Toyota. Utviklingen går fort i våre dager, så store ressurser blir lagt ned for stadig å bli bedre på alle områder.

Det skal være hyggelig å avlegge oss et besøk.

Toyota Hønefoss AS, Avdeling Hadeland, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:30 – 16:30
  • Tir 08:30 – 16:30
  • Ons 08:30 – 16:30
  • Tor 08:30 – 19:00
  • Fre 08:30 – 16:30 Stengt
  • Lør 10:00 – 13:00
  • Søn Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.