Rakelart Rakel Thorsell-Flåten

RakelArt - Kunst og Stil siden 1995
Louises Vei 69, 4633 Kristiansand S (Kristiansand - tidl. Kristiansand S, Agder - tidl. Vest-Agder Fylke)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Med bakgrunn i kunstrelaterte fag og aktiv maling siden 1995, ønsket jeg for noen år siden å ta min interesse for det visuelle videre i form av å se på selve mennesket som et lerret. Hvordan kan farger, form og stil gjøre at det beste ved oss kommer frem? Vi har alle fått en kropp og en personlighet som vi enten ønsker å ta vare på, eller som vi kanskje neglisjerer.

Vis mer For meg blir selve verden og livet vårt - et lerret. Et lerret der du og jeg fyller det med de ord, farger og tanker vi selv vil, og som kan formes til et unikt kunstverk.

Kunst gir meg aller mest når det forteller en historie, gir en følelse, eller en opplevelse av noe godt.

Det er et sant privilegium å få jobbe med ulike lerret,- Enten det er et oppspent lerret på en treramme, eller et ”lerret” på en unik kropp og personlighet.
Om Rakel:
Rakel har tatt studier innen kunst, form & farge og grafisk design. Hun får kontinuerlig oppdrag fra både privatpersoner og bedrifter ved utsmykning av hjem og institusjoner, og har utviklet seg som en selvstendig og karakteristisk kunstner, med motiv preget av ulike livsuttrykk og mennesketolkninger. Hun har en begeistring over naturens skaperverk og hennes uttrykk og malerier innehar ofte naturlige farger som skaper varme følelser og ro.

Rakel har fått fantastisk respons i både inn- og utland, og har hatt en rekke presentasjoner i bl.a Bergen, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Porsgrunn og Danmark (Odense), samt årlige utstillinger i USA (Wisconsin) og Kina(Hanjin)
Etter noen år utdannet hun seg som makeupartist og stylist fra Frisørinstituttet i Sandnes og Image Academy i Oslo. Hun har videre tatt kurs/utdannelse innen stilhistorie, kost & ernæring fra Norsk høgskole for Helhetsterapi, samt coaching via NKS. I tillegg til å jobbe som freelance, der hun blir leid inn til ulike arrangementer og events, underviser hun også på Sørlandets Hudpleieskole innen Makeup, stil & farger. Rakel har en helt spesiell glede av å jobbe med fargekombinasjoner og livsuttrykk både på, og utenfor lerretet.

Hun har i tillegg en unik pasjon for at den enkelte skal finne trivsel og glede i sine egne omgivelser,- ved å både tro, og tørre være seg selv. Hun ivrer for å få fram det genuine i den enkelte både hva gjelder farger, stil, uttrykk og personlighet.

Rakelart Rakel Thorsell-Flåten, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Rakelart Rakel Thorsell-Flåten
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

98887396

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil