Sector Alarm ble etablert i Norge i 1995 og har siden den gangen utviklet seg til å bli det nest største alarmselskapet i Europa. Selskapet leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter.

Vis mer Selskapet, som har hovedkontor i Oslo, har 600 000 fornøyde kunder i konsernet og over 2700 medarbeidere i Norge, Sverige, Irland, Finland, Spania, Frankrike og Italia. Gjennom teknisk avanserte og smarte produkter, brukervennlige løsninger og markedets beste kundeservice sikrer vi at Sector Alarm alltid er til stede.
Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet
Sector Alarm er ledende innenfor boligsikring, og har 26 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har vi fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet prestisjetunge priser for produktdesign. Våre Sikkerhetseksperter hjelper deg med å sette sammen en løsning som dekker alle behov du og familien har når det gjelder sikkerhet hjemme.

Våre avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.
Operatørene på vår døgnbemannede alarmstasjon reagerer med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.
Vi garanterer at funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.
Vi tilbyr gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.
Ved hjelp av Sector Alarm App har du full kontroll over boligen din - uansett hvor du befinner deg.

Sector Alarm Sørlie Torget, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 19:00
  • Tir 08:00 – 19:00 Stengt
  • Ons 08:00 – 19:00
  • Tor 08:00 – 19:00
  • Fre 08:00 – 16:00
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Alarmstasjonen er åpen 24t i døgnet.
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.