Zürcher Business Partner

Mer fokus på mennesket - Mer fokus på selskapet - Fokus på bedre resultater - Vi hjelper deg
Korniveien 1, 3157 Barkåker (Tønsberg - tidl. Horten, Vestfold og Telemark - tidl. Vestfold)

Du kjenner sikkert til det:

Enhver forandring i et selskap eller i en forretningsprosess starter med en selv. Hvis jeg selv er klar til å forandre meg, kan jeg også forandre ting til det bedre. Dette betyr imidlertid også at ikke alle ledere eller selskapsdeltakere som snakker om endringer, til syvende og sist er beredt til å endre seg selv.

Vis mer Kanskje det er derfor mange mer eller mindre uuttalt søker en rådgiver som anbefaler det man egentlig mener selv. Grunnen til dette er det menneskelige behovet for trygghet og aksept, og kanskje også ønsket om å få påfyll i form av ekstern kompetanse. Eller kan det også henge sammen med at man er overbevist om at intern motstand mot en endringsprosess bare kan overvinnes på denne måten?

Og hva er egentlig det riktige første skrittet du og dere kan ta?

»Ikke utsett til i morgen det du kan gjøre i dag.«

Har du opplevd å utsette konsepter, ideer og suksessgarantier? Hvor ofte har du takket nei til samtaler med viktige kontakter eller forretningsforbindelser med unnskyldningen om ikke å ha tid? Og hadde du i så fall kanskje bedre tid senere?

Zürcher Business Partner forklarer, støtter og gir råd med mye forståelse og empati. Dette skaper en følelse av å bli forstått, noe som gir en direkte positiv innvirkning på gjennomføringen av prosjektet.

I tillegg til vår fagkompetanse er det tillit og respekt som er vår store styrke. Sammen med dere lykkes vi i å finne løsninger og gjennomføre disse. Dette er nøkkelen til suksess.

På dette området skiller vi oss fra mange eksterne partnere og institusjoner som ønsker å tjene lettvinte penger med å representere deg eller selge deg dyre konsepter og standarder.

Zürcher Business Partner blir «om bord» til resultatene kommer, og dette er en vesentlig komponent i vår beregning av honorar. Vi binder oss til at forandringene blir merkbare!

I tillegg til den forretningstekniske siden av driften finnes det en faktor som synes å ha gått mer og mer i glemmeboken. Vi snakker om gleden ved å drive forretning og over å skape økt overskudd og suksess sammen. Det menneskelige i forretningsdriften spiller nok en mye større rolle enn man skulle tro.

Emosjonelle kriterier spiller en mye større rolle for beslutninger i forretningsverdenen enn hva vi normalt tror. Menneskene utgjør kjernen i et foretak. Derfor er også felles glede ved arbeidet, en respektfull omgangstone, gode samtaler og følelsen av aksept og tillit en sentral del av driften. Derfor er det også her nærliggende å stole på magefølelsen når det gjelder din helt personlige vei til suksess.

Sammen får vi det til!

Vi fører mennesker sammen for å oppnå bedre resultater i fellesskap. Dette er mottoet til Zürcher Business Partner. Vi er nysgjerrige på vår første samtale. Den er begynnelsen på vår felles suksess.

Zürcher Business Partner setter seg inn i behovene og filosofien til kunden og bruker den tiden som er nødvendig for å få det til. Med dette utgangspunktet kan vi også trekke inn viktige og riktige partnere i tjenestene våre. Dette bedrer resultatene og bidrar til at tjenestene får både høy kvalitet og dybde. Vi har et stort nettverk av partnere.

Ta kontakt dersom dere er et selskap som ønsker å være partner i våre prosjekter.

Zürcher Business Partner, telefonnummer:

Kontaktperson

Jon Zürcher
CEO/eier
tlf:+4747620402

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Zürcher Business Partner AS sitt regnskap for 2018 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 370 000 med et registrert årsresultat på NOK 320 000 og et resultat før skatt på NOK 320 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 320 000 og en gjeld summert til -191 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Zürcher Business Partner AS er også tilgjengelig for 2017 / 2016.
Resultatregnskap201820172016
Driftsinntekter (omsetning)37000
Driftsresultat3200-46
Resultat før skatt3200-46
Årsresultat (overskudd)3200-46
2018
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ring for nærmere avtale!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.