Space Glass & Byggmontering

Leverer alt innen: Space Miljøvegger, Glassvegger, skyvedører, parkett legging og himlingsarbeider
Dølasletta 7, 3408 Tranby (Lier, Viken - tidl. Vestfold)

Optimale løsninger:

Hos oss treffer du ingen tung og byråkratisk organisasjon. Her er det korte beslutningsveier og en personlig tone. I vårt hus er det kundens individuelle behov som er drivkraften. Vi er i skrivende stund 8.stk medarbeidere som alle legger vekt på effektive arbeidsmetoder, som skal resultere i optimale løsninger. Fornøyde kunder er vår beste garanti.

Vis mer I de senere årene har hele Norge vært nedslagsfeltet, noen store prosjekter i Danmark har også blitt gjennomført. Space Byggmontering AS leverer og monterer alt innen skillevegger til kontorer.

Himlingsarbeider
Parkettlegging
Egenproduserte dører
Systemvegger
Egenproduserte glassvegger
Først og fremst er Space Byggmontering AS en servicebedrift som ønsker å tilrettelegge produktet optimalt.
Det betyr at vi bistår med rådgivning i tilegg til levering og montering. Kunnskap og et bredt sortiment er forcer vi ser på som vårt flaggskip

Du får det som du vil ha det:

Hos oss får du alle typer dører, som tette, glass og skyvedører. To typer garderober, i flere farger og tresorter. Flere typer låsekasser. Heldekkende glass, tettbrystning, flere tresorter eller striemalt. Magebelte og brystning i ønsket høyde. Heltette plater i samme utførelse som GVS. GVS med høyde fra 2.00-2.40. Alternativt i.h.t. ønske. Variabel bredde på glassmoduler, etter mål. Standard 6mm glass eller i.h.t.ønske. 5-15 cm magebelte eller i.h.t. ønske. Ferdig listet til tak og tilstøtende vegger. Kan leveres med hakelås. Leveres med innfrest skilt. Leveres med reguleringsparti eller fast felt.

Våre forskjellige moduler kan leveres i bøk, lønn, bjørk, hvit og flere fargekombinasjoner. Acrylglass, sotet og sandblåst glass. Gjennom seriøse leverandører og kvalitetsbeviste kunder har vi funnet de samarbeidspartnerne vi ønsker å ha.

Space Glass & Byggmontering, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Kai Brandtenborg
Daglig leder
tlf:90898694
Dan Brandtenborg
Produksjon
tlf:90898694

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

91543310

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil