Richeart

Pianist - improvisatør og akkompagnatør.
5750 Odda (Ullensvang, Vestland)

Improvisasjon:

Musikken jeg improviserer frem, egner seg til mange ulike formål. Jeg kan ofte spille rolig, meditativt og nostalgisk, men også mer energisk og muntert.

Vis mer For mange kan improvisasjonene virke terapeutiske og lindrende, og blir beskrevet som "balsam for sjelen".

Jeg har derfor gode erfaringer med å spille på institusjoner, som sykehjem eller psykiatriske sykehus. Musikken løfter og trøster mennesker i vanskelige livssituasjoner.

Improvisasjonene passer også godt dersom du ønsker å arrangere en beroligende og original hus-konsert for dine venner, en mini-konsert som et avbrekk i en kurs- / konferanse-setting, eller dersom du ønsker å gi noen en spesiell opplevelse i fødselsdag eller bryllup.

Det er spesielt for de som er tilstede å få oppleve at musikken skapes i samme øyeblikk som den spilles; at den aldri har blitt fremført tidligere, og aldri vil bli fremført igjen. Nettopp dette kan også gjøre at musikkopplevelsen blir veldig personlig for noen. Improvisasjonene kan også egne seg som taffel-musikk, men jeg foretrekker helst et lyttende publikum.

Jeg håper etterhvert at interessen for musikken jeg skaper vil øke, slik at jeg kan få ha helaftens konserter i både kirker og konserthus. Dette er noe jeg ønsker og drømmer om. Jeg har en spesiell forkjærlighet for konsertlokale med mye romklang.

Ta kontakt dersom noe av dette virker interessant for deres behov.


Skreddersydd akkompagnement som singback:

Ønsker du å fremføre en sang - men mangler pianist? Kanskje du leter etter en perfekt singback pianoversjon, men har bare funnet mange som ikke passer helt til dine preferanser? Da kan du sende meg en forespørsel, der du forteller meg hva du ønsker, og jeg lager din drømme-versjon av låta.

Jeg vil da sende deg en avtale med et pris-tilbud, basert på hvor lang tid jeg tror jeg kommer til å bruke på å gjøre låten akkurat slik som du vil ha den. Dersom du bekrefter tilbudet fra meg har vi en avtale, og avtalen er da bindende for begge parter.

Jeg gjør en innspilling basert på dine ønsker, som du så får tilsendt digitalt, og kan bruke når du skal fremføre sangen. Når du har fått innspillingen, kan du bruke den så mange ganger du ønsker. Om det oppstår misforståelser, eller du ikke er fornøyd med versjonen jeg sender, så er det selvfølgelig muligheter for å gjøre endringer, helt til låta blir slik som du ønsker.

Dersom du etterspør en sang som jeg allerede har en god innspilling til, så vil du få et tilbud om du ønsker å bruke denne først. Da er prisen mye lavere, siden mesteparten av jobben allerede er gjort.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål om hvordan dette fungerer.Richeart, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Richeart
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 12:00 – 15:00
  • Tir 12:00 – 15:00
  • Ons 12:00 – 15:00
  • Tor 12:00 – 15:00
  • Fre 12:00 – 15:00
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Ring eller send melding.
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.