Du i Deg Gestaltterapi

HJELP TIL SELVHJELP!
Østre Strandgate 23 A, 4610 Kristiansand S (Kristiansand, Agder - tidl. Kristiansand S, Vest-Agder Fylke)

Historien din er din baggasje, men i terapirommet vektlegges ikke historien om ditt liv, men heller hva som skjer med deg når du forteller din historie.

Vis mer Gestaltterapi bygger på den tro at økt erkjennelse om seg selv skjer i øyeblikket, i situasjoner der klient og terapeut møtes. Det kan ikke planlegges inn i fremtiden, men kommer spontant i arbeidet mellom klient og terapeut.
Gestaltterapi er en retning innen humanistisk psykologi og bygger bl.a. på gestaltpsykologiske teorier og ideer fra eksistensiell – fenomenologisk filosofi. Grunnleggende ideer i gestaltterapi er at hvert menneske, innenfor de begrensninger livet gir, selv er ansvarlig for sine valg og handlinger.

Jeg er medlem i Forening for Gestalt Terapeuter (FGT), som er en fagorganisasjon for gestaltterapeuter med 4 årig utdannelse og gestaltterapi studenter under 4 årig utdannelse. Organisasjonen er partipolitisk uavhengig. FGT er medlem i SABORG (Sammenslutning av Alternative Behandlerorganisasjoner). Som terapeut er jeg bundet av taushetsplikt og forpliktet til å følge de etiske regler i FGT.

Du i Deg Gestaltterapi, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Du i Deg Gestaltterapi
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

90194284

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil