Extreme Sport Adventures

Norges mest spesielle buss er nå klar for utleie. Engelsk dobbeltdekker fra 1963 "stylet" innvendig.
Trollåsveien 4, 1414 Trollåsen (Nordre Follo, Viken - tidl. Oppegård, Akershus)

***BILDER AV BUSSEN TILGJENGELIG PÅ www.adventures.no***

Vis mer Endelig er Norges kanskje mest spesielle buss klar for utleie til små og store tilstelninger. Her har dit firma en unik mulighet til profilering på en enkel og effektiv måte.

Enten du ønsker firmaprofilering, skal ha bursdagsfest eller utdrikningslag har vi den beste bussen for deg. Bussen leies ut med sjåfør for korte og lengre perioder. Når vi har vært ute og kjørt med bussen har biler stoppet opp og vi har fått lange blikk av forbipasserende. Flere ganger har det kommet folk opp til bussen for å ta bilde av seg selv foran den. Som dere skjønner er dette en meget spesiell buss, og den blir enda mer spesiell med sklien ute.

Noen eksempler på mulige bruksområder (dog bare fantasien som setter grensene):

REKLAMEBÆRER
Det er lite i Norge som vekker så mye oppmerksomhet hos publikum som denne bussen når den er ute på veien. Enhver fotgjenger eller trafikant vil se på/etter bussen, og således er den et unikt objekt å feste reklame til. Dette kan gjøres primært med seil, alternativt ved å spraylakkere/evt. male reklame direkte på bussen (sistnevnte noe mer kostbart). Det er i dag mange steder det ikke er mulig å reklamere (f.eks. på Karl Johansgate i Oslo), men det er intet i veien for at ESA bussen kan kjøre disse strekningene med reklame på bussen. Dette vil gi en unik oppmerksomhetsverdi som man ikke kan få andre steder.

REPRESENTASJON
Bussen har et meget interessant ytre, men kanskje et vel så interessant indre. Dette gjør den egnet til å benytte ved firma-arrangement hvor man skal gjøre noe spesielt for ansatte, kunder og/eller kontakter. Bussen er jo en attraksjon i seg selv, så transporten fra A til B blir i seg selv en artig greie. Kunden vil så absolutt huske den dagen hvor vedkommende kjørte rundt i den engelske dobbeltdekkeren fra 1963...

STAND PÅ FESTIVAL
Som nevnt over er det lite (hvis noe) som vekker folks oppmerksomhet mer enn ESA bussen. På festivalen (eller annen type samlingssted) vil det være unikt å ha denne ’63-modellen stående på sin stand. Den vil garantert generere MANGE besøkende, og i tillegg vil den kunne fungere som en Relax-avdeling for kunder/kontakter, eller f.eks. som en lekeattraksjon (sklien, tegnekonkurranse, barnemusikk osv.) for barn.

FESTVARIANTEN
ESA har også åpnet for at bussen kan leies ut til festformål, s.s. bursdagsselskap, jubileum, utdrikningslag m.m. I og med at bussen i seg selv er en opplevelse og attraksjon er jo dette en unik mulighet til å sikre suksess for den spesielle dagen. Husk å les om hva bussen inneholder, og la fantasien løpe. En brudgom og vennene hans vil garantert få en minneverdig opplevelse.


Extreme Sport Adventures, telefonnummer:

Kontaktperson

Jørn F. Karlsen
Prosjektkoordinator
tlf:95131020

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil