Healer Lillian Elise

Healing og Veiledning
Soldatveien 1 A, 9901 Kirkenes (SØR-VARANGER, Troms og Finnmark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Jeg er en Finnmarksjente som har jobbet med barn og unge i over 20 år. Jeg har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, bachelor i yrkesfaglærerutdanning innen helse og sosial og karriereveileder. Jeg har lang erfaring med å jobbe med barn, unge, samt voksne i kriser.

Vis mer Jeg at jeg er en healer og tilbyr behandling i Kirkenes, jeg tilbyr også fjernhealing.

Våren 2019 opplevde jeg at jeg hadde helende hender ved en tilfeldighet. Jeg følte en sterk dragning til å holde på kneet til en bekjent og merket en underlig prikking i hendene og kroppen, når prikkingen var over forsvant smertene hun hadde.

Den andre opplevelsen jeg hadde fikk jeg også samme dragning og jeg kjente en pulsering i hendene mine. Jeg måtte spørre om jeg fikk lov til å holde på nakken til en bekjent, jeg visste ikke at hun hadde vondt i nakken og hodet, men smertene hennes forsvant også umiddelbart. Det var underlig følelse å ta bort andres smerte ved håndspåleggelse og interessen for dette økte. Jeg ble svært nysgjerrig på hva dette egentlig var.

En venn oppfordret til å ta kontakt med Beathe Berntsen. Jeg gikk på nettsiden hennes og meldte meg på et kurs istedenfor å prate med henne. Jeg trodde kurset var selvrealisering kurs og lo litt for meg selv når jeg meldte meg på. Jeg er ikke typen til å ta et selvrealiseringskurs og tenkte jeg var kommet i 40 år krisa. Det var noe som kom fra mitt indre og jeg følte en dragning til å melde meg på kurset, så derfor gjorde jeg det.

Når mitt indre sier at jeg skal gjøre noe, har jeg lært at det er det rette og gjøre. Det kommer alltid noe godt utav å høre på seg selv.

Høsten 2019 møtte jeg min læremester Beathe og gjennom hennes startstasjon over 1,5 år startet jeg en reise gjennom meg selv og Inkatradisjonen. Det var en tøff prosess samtidig som den var helt vidunderlig og lærerik. Uten startstasjonen kunne jeg aldri ha jobbet som healer, jeg tenker at det er en forutsetning og erfare kraften av healing selv før man kan utøve det på andre. Det er også en forutsetning og gå gjennom sine egne livskriser slik jeg gjorde gjennom startsatsjoen før man kan hjelpe andre på den måten jeg gjør.

Jeg har alltid kjent sinnsstemninger i rom og til personer, hatt veiledende drømmer og kjent andres smerte. Men har ikke tenkt over det før jeg startet på startstasjonen og den nye reisen min. Det er noe som hjelper meg i dag med jobben som healer og veileder.


Jeg er medlem i Det Norske Healerforbundet og jobber etter deres retningslinjer. www.healerforbundet.no/ .
Målet mitt er å bli Registrert Godkjent Healer.

Healer Lillian Elise, telefonnummer:

Kontaktperson

Lillian Stokvold-Sundfær
Healer
mob:97678503

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 15:00 – 19:00 Stengt
  • Tir 15:00 – 19:00
  • Ons 15:00 – 19:00
  • Tor 15:00 – 19:00
  • Fre 15:00 – 19:00
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Ta kontakt pr mail utenfor åpningstider!
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.