Norsk Vektertjeneste

Vakthold og alarm i Oslo og Akershus. Service og kvalitet, konkurransedyktige priser.
Lørenveien 43, 0585 Oslo

Norsk Vektertjeneste er et offentlig godkjent vaktselskap opprettet i 1993. Det har siden oppstart vokst til å bli et godt etablert selskap i Oslo og Akershus.

Vis mer Vi legger vekt på personlig service og oppfølging. Vårt viktigste verktøy er vårt strekkode system, som dokumenterer at vi gjør oppdragene i hht. avtale. Systemet registrerer alle avvik på objektet og kundene får minst en gang hver måned rapport og utskrift fra systemet.

I tilegg vil alle kunder få rapport ved større avvik samme dag, i hht. varslingsrutiner. Våre biler er utstyrt med utstyr for direkte rapportering fra bilene. De kan sende avviksrapporter etter endt inspeksjon. Rapporter kan om ønskelig sendes umiddelbart på: faks, email eller sms.

Norsk Vektertjeneste ble etablert i 1993. Selskapet eies og drives av Rolf Thorkildsen med mer en 15 års erfaring innen bransjen..

Bedriften har utarbeidet arbeidsreglement.

Våre ansatte har alle lovpålagte kurs, fyllt min. 20 år og vandelsattest blir kontrollert på samtlige.

Norsk Vektertjeneste var i tiden landets aller første selskap som ble godkjent av bransjens eget utvalg: SIKKER VAKT. (vi er ikke medlem av foreningen i dag)Les reportasje fra kontroll av sikker vakt.

Våre vektere avlønnes ihht. tariffavtalen for vekterbransjen. Vi er forsikret med ansvarsforsikring og yrkesskadeforsikring på våre ansatte.

Norsk Vektertjeneste, telefonnummer:

Kontaktperson

Rolf Thorkildsen
Daglig leder
tlf:22207000

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

22207000 41523980 48484804

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil