Namasté Yoga & Rosenmetoden Trude Pedersen

Rosenmetoden er en kroppsbehandling som kan føre til dyp avspenning og bevisstgjøring.
Workinntoppen 18, 9016 Tromsø (Troms og Finnmark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Rosenmetoden er en kroppsbehandling som kan føre til dyp avspenning og bevisstgjøring. Teorien bak Rosenmetoden er at opplevelser vi har hatt i livet setter spor i kroppen. Følelser vi ikke har kunnet romme eller gi uttrykk for blir holdt tilbake i form av spente muskler. Muskelspenninger er muskler i konstant arbeid og som dermed stjeler kraft og energi og bidrar til tretthet. Rosenterapeuten kontakter disse spenningene på en myk, respektfull og direkte måte.

Vis mer Etterhvert som musklene slapper av og pusten blir friere og dypere, kan glemte følelser og minner komme opp og bli bevisste igjen. Når en følelse får lov til å komme til uttrykk, kan blokkeringen slippes og kroppen bli friere til å bevege seg og være levende. Dette frigjør energi og fører til avspenning og selvinnsikt, noe som igjen kan føre til at vi med tiden bryter gamle mønstre i livet og åpner opp for nye muligheter.

Reaksjonene under en Rosenbehandling er veldig forskjellige. For mange er det en deilig meditativ stund i en travel hverdag. Andre prater, ler eller gråter. Kroppen gir slipp på det du er klar til å håndtere. I dagene etter en Rosenbehandling vil man ofte oppleve å ha fått innsikt, lindring og større muligheter.

Tiden mellom behandlingene er også viktig. Her integreres både den fysiske endringen i holdning og den indre opplevelsen. Man vil ofte oppleve å drømme mer, samt prate og handle på en friere måte etter å ha vært i kontakt med sin kropp og sitt ubevisste på denne måten. Eller det kan skje en oppblomstring av kreativitet og livsglede. En enkel behandling kan være en meget dyp opplevelse, men som regel er det summen av flere behandlinger som medvirker til en endring.

Rosenmetodens intensjon er å vise mennesker hvem de er og hva de rommer innerst inne. Resultatet er en invitasjon til vekst og utfoldelse.

"Rosenmetoden handler om en forvandling fra den du tror du er til den du virkelig er", sier Marion Rosen.Rosenmetoden kan være et godt alternativ for deg som

har spente og verkende muskler

har vanskelig for å slappe av i en stresset hverdag

føler deg trett selv om det ellers ikke feiler deg noe

vil oppnå større kroppsbevissthet

ønsker større selvinnsikt og dypere relasjon til deg selv og andre

søker utvikling på alle plan: fysisk, følelsesmessig og åndeligMetoden er ikke egnet for

mennesker med store psykiske sykdommer

personer i dyp personlig krise

mennesker med avhengighet til alkohol, stoffer eller medisin

barn

I disse tilfeller har man bruk for det forsvar kroppens spenninger gir. Men senere når livet har endret seg og det er større trygghet eller man er blitt voksen, kan det være nyttig å arbeide med Rosenmetoden.Hvor ofte skal jeg få behandling

En behandling fortsetter også etter at du har gått hjem, prosessen er i gang. Derfor kan følelser og innsikter komme mellom behandlingene. Passende tid mellom behandlingene kan være 1-2 uker, snakk med din Rosenterapeut og bli enig om hva som er best for deg.

En Rosenterapeut fikser ingenting for deg, men bidrar til fysisk og følelsesmessig bevissthet. Dette kan skape forandringer i ditt liv.

Du vil bli møtt med respekt og taushetsplikt.

Namasté Yoga & Rosenmetoden Trude Pedersen, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Namasté Yoga & Rosenmetoden Trude Pedersen
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Trude Pedersen (1969)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

92818196 94841499

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil