Galleri Falk

Billedkunstner med verksted, galleri og malekurs ved Hvervenbukta kunstsenter i Oslo!
Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen (Nordre Follo, Viken - tidl. Oppegård, Akershus)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Galleri Falk ligger i Oslo Syd. Hvervenbukta Kunst og Håndverk, Ljansbrukveien 2, 1250 Oslo (gml Mossevei). www.gallerifalk.no Kunstsenteret rommer verksteder og gallerier som leies ut til utøvende, visuelle kunstnere gjennom Kulturetaten. www.hvervenbukta.no

Vis mer Billedkunstner Reidun Falk (Født1973) bor og jobber i Oslo. Hun har 7 års kunstrelatert utdanning. I 2018 er det 25 år siden hennes første utstilling på Resepten i Oslo, og siden har det vært 21 utstillinger hvorav 12 var separatutstillinger. Kunsten hennes er oppkjøpt av flere små og store firmaer, samt bedrifter i Oslo kommune og Staten.

Hennes kunstneriske visjon og drivkraft er å gjengi de magiske øyeblikkene i livet, et speilbilde av tanker og følelser. Uttrykket befinner seg mer eller mindre i en drømmende verden som ofte skaper undring og gjenkjennelse. Hun maler ofte i serier med samme tema og teknikk. Bildene beskrives som sterke i komposisjon og uttrykk, og hun formidler sine visjoner gjennom det abstrakte like godt som det figurative.

Reidun Falk arbeider og driver “Galleri Falk”, hvor hun har sitt atelier og har oppfølging av 15 kunstelever. Galleri Falk ligger tilknyttet kunstsenteret Hvervenbukta Kunst og Håndverk, som er kunstnerverksteder underlagt Kulturetaten i Oslo. Hennes kreative arbeidsfelt og utdannelse spenner over kunsthistorie, arkitekturhistorie, teknisk tegning og frihåndstegning, scenografi, lysdesign, møbelsnekring, kulissemaling og maleteknikker (fine - art og for scene). Kunst og miljøterapeutisk med barn, ungdom og utviklingshemmede. Veileder i kunstfag. Se gallerifalk.no for cv og mer utfyllende informasjon.

Galleri Falk, telefonnummer:

Kontaktperson

Reidun Falk
Billedkunstner
tlf:98823765

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

98823765

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man Stengt
  • Tir 12:00 – 16:00
  • Ons 12:00 – 16:00
  • Tor 12:00 – 16:00
  • Fre 12:00 – 16:00
  • Lør Stengt
  • Søn 12:00 – 16:00
Det hender jeg er kreativ andre steder i forbinnelse med utstillinger, så ring meg gjerne for avtale
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.