Innlandet Sikkerhet

Ditt sikkerhetsselskap! Vi har fokus på vertskap, service og kompetanse! Vekter, brannsikring, event
Høgvollvegen 37, 2312 Ottestad (Stange, Innlandet - tidl. Hedmark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Vårt satsningsområde er som navnet sier … Innlandet Sikkerhet! Vi hjelper deg til alle døgnets tider, så velkommen skal du være. se også www.innsikkerhet.no/

Vis mer Vektertjenester
Vekteren skal skape trygghet, og den viktigste oppgaven er å forebygge uønskede hendelser. Den typiske vekteren er serviceinnstilt, vennlig og glad i å jobbe med mennesker.

Ordensvakt
For å kunne opprettholde ro, orden og sikkerhet, skal serveringsstedet ha ordensvakter når politiet finner dette nødvendig. Du har ikke plikt til å ha ordensvakter etter serveringsloven før politiet gir pålegg om det.

Events
Etter at området er vurdert og teamet har utført sin gjennomgang av den foreslåtte området, forstår vi kravene fra et bemanning og ressursperspektiv. Med vår spisskompetanse tilgjengelig oppfyller vi derfor kundens behov.

Teknisk sikring
Dette kan være komplette alarmanlegg med bevegelsessensorer, røyk- og gassalarmer, bruddsensorer, tidsstyringer, adgangskontroll og vannlekkasjevarsel. All vår teknisk sikring kobles opp mot vår døgnbemannede FG-godkjente vaktsentral.

Vi er mere opptatt av å levere kvalitet en kvantitet.
Vi har ingen ønske om å bli Norges største sikkerhetsselskap, men vår visjon er å være Innlandets naturlige valg av sikkerhetstjenester.
Vår visjon i markedet er å bygge et solid varemerke som er et trygghetsvalg for deg som kunde. Administrasjonen og lederskapet i Innlandet Sikkerhet består av kompetanse og erfaring i fra flere sikkerhetsselskaper, for å kunne kvalitetssikre alt vi gjør og står for. Dette for at vi skal levere en overlegen vare og tjeneste!


Innlandet Sikkerhet, telefonnummer:

Kontaktperson

VEGARD REITEN
Eier
tlf:92077237

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Innlandet Sikkerhet AS sitt regnskap for 2015 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 596 000 med et registrert årsresultat på NOK 42 000 og et resultat før skatt på NOK 42 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 30 000 og en gjeld summert til 4 000.
Resultatregnskap2015
Driftsinntekter (omsetning)596
Driftsresultat42
Resultat før skatt42
Årsresultat (overskudd)42
2015
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Jeg er tilgjengelig natt og dag, ta kontakt 24/7
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.