Maxmo Creations

CREATIVITY UNFOLDED
Grevlingveien 2, 1914 Ytre Enebakk (Enebakk, Viken - tidl. Akershus)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

MAXMO CREATIONS er et selskap som arbeider innenfor "high end" Fotografi, Videografi og kunstmaling.
Firmaet startet i Queensland, Australia i 2006 og har etablert seg i Norge i 2016.

Vis mer VI HAR FÅTT FLERE INTERNATIONALE UTMERKELSER GJENNOM ÅRENE. I TIDSROMMET OKTOBER 2016 TIL MARS 2017 MOTTOK VI 8 INTERNATIONALE UTMERKELSER SOM PROFESJONELL FOTOGRAF I KONKURRANSE MED TOTALT 23 212 FOTOGRAFIER FRA 132 LAND. DETTE FORTELLER MYE OM DEN KVALITETEN VI HAR PÅ VÅRE BILDER.

Vårt primære arbeidsområde er Oslo og Akershus i Norge, men vi utfører også arbeid i andre deler av verden. Vi er fleksible og møter gjerne opp der du er i Oslo eller Akershus for en uforpliktende samtale om hva du ønsker.

Maxmo PRO PHOTO er den delen av Maxmo Creations som arbeider med fotografering. Maxmo PRO VIDEO arbeider med video.

Vår ledende fotograf har vært medlem av AIPP (Australian Institute of profesjonelle fotografer) i flere år og har utført flere større prosjekter. Vi bruker fortsatt film ved fotografering i tillegg til digital fullformat og High End medium format digitale kameraer. Ulike kameraer for ulike foto-stiler.

Vi gjør også videoer for bryllup, mottakelser og mer for de som ønsker å ha levende minner. Mange ganger, kombinerer vi video med bilder for å lage en bedre presentasjon.

Stor format utskrift med High End Ink og billedkunst Utskrift papir vil garantere at du vil ha minnene tatt godt vare på i lang tid framover.

Maxmo Creations gjør også Flyfotografering og video med 4K-kameraer. Dette er en elegant måte å presentere en bolig eller institusjon eller for kommersielt behov ved å konvertere flere bilder for å lage 2D Mosaikk og 3D-modeller for hvilket som helst område. Få mer informasjon på vår web side.

Maxmo Creations bidrar også med kunstmaling fra figurativt til non figurativt og Aboriginal kreativitet. En spennende ny måte å fremstille kunst på med punkt-maling som er inspirert av den Australske urbefolkningen kan også sees på våre web sider.

Maxmo Creations, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil