Martin Hansen Bakaas

TV og filmfotograf
Mørtelverksbakken 23, 0580 Oslo

Hei, jeg er en 21 år gammel gutt som i vår ble uteksaminert fra Høgskolen i Innlandet, avdeling Lillehammer, med en bachelorgrad i TV-teknikk med fordypning i enkamera-foto. Og er nå ute etter oppdrag.

Vis mer Jeg fant tidlig ut at filming og foto var noe som interesserte meg, og jeg er ivrig på å videreutvikle meg og lære mer. Jeg har aktivt prøvd å fordype meg i læringsmiljøene som er rundt meg, enten det er på jobb, skole eller sosialt. Jeg er svært tilpasningsdyktig og fleksibel, og kan utføre et bredt utvalg av jobber, enten det er foto, klipp, lydopptak, grafikk, grading, lydetterarbeid samt å komme opp med nye idéer. Jeg ser på meg selv som en person som lærer fort enten det er å sette seg inn i et kamera, et nytt program eller andre arbeidsoppgaver. Jeg er positiv og hardt arbeidene, glad i nye utfordringer, utforske nye områder og lære noe nytt.

Mine tidligere arbeidserfaringer har lært meg nytten av å se ting i et større perspektiv, være strukturert og flink til å holde hodet kaldt i en travel arbeidsdag. Arbeidet i en bar ved siden av studiene mine hjalp meg virkelig til å bli god på dette, samt finne effektive løsninger. For tiden filmer jeg fotballkamper i helgene for Monday Sport hvor jeg har oppdrag over hele Østlandet, her har jeg virkelig fått testet utholdenheten min som fotograf, da jeg arbeider alene med live enkameraproduksjoner. I praksistiden min hos TV 2 Hjelper Deg var jeg heldig å få utvikle ferdighetene mine på mange områder, blant annet som fotograf, klipper for SOME videoer, produkttester, samt jobbe i utviklingsavdelingen til Mastiff. Min tidligere arbeidserfaring, i tillegg til studiene mine tror jeg er noe av det som gjør at jeg er en god kandidat som fotograf på ditt prosjekt enten det er TV, Reklame, Event eller dokumentar.

Som fotograf er jeg rolig og tørr å stole på bildene mine, spesielt i store totaler, men først av alt er jeg en fotograf som er veldig opptatt av historien. Det er da jeg kan bruke mitt øye for detaljer for å kunne forsterke historien enda mer.

Jeg er løsningsorientert og nysgjerrig og er ikke redd for å gå utenfor komfortsonen og prøve noe nytt. Jeg har alltid lyst til å bli bedre på det jeg gjør og da tror jeg en variert arbeidsdag i et godt team vil gjøre at jeg kan utvikle meg.

Martin Hansen Bakaas, telefonnummer:

Kontaktperson

Martin Hansen Bakaas
tlf:47248044

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.