Varmemiljø

Ta kontakt med oss for en befaring om valg av varmepumpe. Befaringen er gratis.
Vestsidevegen 214, 2090 Hurdal (Viken)

Det er mange fordeler med en varmepumpe. Noen er disse.

Varmepumpe er et miljøvennlig alternativ
Varmepumpen utnytter energien svært effektivt og er derfor et miljøvennlig alternativ til andre oppvarmingsløsninger. Varmepumper kan erstatte fossil oppvarming med olje og gass, og dermed redusere klimagassutslipp. Når varmepumper erstatter elektrisk oppvarming frigjøres elektrisitet som kan brukes i f.eks. miljøvennlige elbiler. På denne måten vil en mer effektiv bruk av elektrisitet også bidra til reduserte klimagassutslipp. Varmepumper har ingen lokale utslipp.

Vis mer Varmepumpe gir god komfort
En varmepumpe trenger lite tilsyn, gir jevn og god temperatur, er enkel i bruk og tar liten plass. Flere varmepumper kan fjernstyres via internett, fra smarttelefon, nettbrett eller datamaskin.

Varmepumpe gir bedre inneklima
En varmepumpe kan bidra til bedre inneklima på ulike måter. Oppvarming med vannbåren varme er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund, og varmepumpen passer perfekt sammen med et vannbårent distribusjonssystem. Det beste systemet i forhold til komfort, innemiljø og energibesparelser er lavtemperatur vannbåren gulvvarme. Med en luft-til-luft-varmepumpe får du et bedre inneklima fordi luften filtreres for støvpartikler i innedelen som fungerer som en effektiv luftrenser. Det er forskjell på egenskapene i forhold til luftrensing på ulike varmepumpemodeller.

Varmepumpe kan brukes til kjøling
De fleste varmepumper kan også brukes til kjøling, og du kan holde en komfortabel innetemperatur også på varme sommerdager. Med en normal norsk sommer går det med minimalt energi til å kjøle ned boligen din fordi temperaturforskjellen mellom uteluft og inneluft er liten, og fordi det kun er snakk om noen få timer i døgnet det er behov for kjøling. Med borehullsbasert varmepumpe kan du få tilnærmet gratis kjøling fordi borehullet har en svært lav temperatur på sommeren når det er behov for kjøling. Hvis du ønsker kjøling med luft-til-vann- eller væske-til-vann-varmepumper må dette planlegges allerede når varmepumpen installeres.

Varmepumpe gir enkel og effektiv oppvarming av boligen
Varmepumper trenger ingen lagring eller transport av brensel. Varmepumper får tilført noe energi i form av strøm, og henter resten av energien i form av lagret solenergi i omgivelsene. Dette gjør at boligeieren har et oppvarmingssystem som trenger minimalt med ettersyn og lite vedlikehold hvis varmepumpen er montert riktig.

Tekst fra NOVAP.no

Varmemiljø, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Varmemiljø AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Jonny Opsahl (1955)
Daglig leder
Jonny Opsahl (1955)
Styreleder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Varmemiljø AS sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 97 000 med et registrert årsresultat på NOK -13 000 og et resultat før skatt på NOK -13 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 28 000 og en gjeld summert til 81 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Varmemiljø AS er også tilgjengelig for 2018 / 2017 / 2016.
Resultatregnskap2019201820172016
Driftsinntekter (omsetning)9721364123
Driftsresultat-1311-812
Resultat før skatt-1311-912
Årsresultat (overskudd)-1310-99
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

99509504

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ring eller send mail ved behov.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.