Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag.
Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig, sier våre gjester om Egon.

Egon Arendal, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Egon Arendal
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Styreleder
Eivind Fallan (1974)
Styremedlem
Roger Halshamn (1955)
Styremedlem

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Egon Arendal sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 18 150 000 med et registrert årsresultat på NOK 1 537 000 og et resultat før skatt på NOK 1 971 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 1 587 000 og en gjeld summert til 3 771 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Egon Arendal er også tilgjengelig for 2018 / 2017 / 2016 / 2015.
Resultatregnskap20192018201720162015
Driftsinntekter (omsetning)18 15017 02016 78616 77516 054
Driftsresultat1 9071 3311 3259641 189
Resultat før skatt1 9711 3771 3681 0101 233
Årsresultat (overskudd)1 5371 0531 020737889
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

47240987 73841200

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 11:00 – 23:00
  • Tir 11:00 – 23:00
  • Ons 11:00 – 23:00 Stengt
  • Tor 11:00 – 23:00
  • Fre 11:00 – 00:00
  • Lør 11:00 – 00:00
  • Søn 11:00 – 23:00
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.